Lai skauģi iet ieskrieties – 71 gadus vecā Sofija Rotaru ar fotogrāfijām satracina internetu

Sofija Rotaru

71 gadu vecā Sofija Rotaru parādīja fotogrāfijas, kurās redzama jauneklīgā kleitā

Viedokļi dalās. Daudzi dziedātājas pielūdzēji ieteica viņai atcerēties par savu vecumu.

Pavasaris iedvesmo daudzas sievietes. Kad viss apkārt plaukst un zied, arī pašas sievietes uzzied. Neatkarīgi no vecuma, ikviena sieviete pavasarī savā veidā ir skaista. Visticamāk nav tādas sievietes, kura vismaz reizi nebūtu fotografējusies uz pavasara ziedu fona.

Sofija Rotaru

Viņa nav izņēmums. Slavenajai dziedātājai ne tik sen apritēja 71 gads. Tomēr viņa izskatās arvien jaunāka.

Sofija Rotaru

Dziedātāja padalījās ar fotogrāfijām, kurās redzama uz pavasara krāsu fona. Viņai ir spilgts apģērbs, kas izsauca daudz diskusiju internetā.

Daži uzskatīja, ka šis apģērbs ir pārāk atklāts priekš viņas vecuma sievietes, norādot, ka būtu vērts izvēlēties kleitu no daudz stingrāka materiāla. Savukārt izgriezumus, īsus kreklus un košus ziedus labāk vispār atstāt jauniešiem.

Citi, tieši pretēji, atbalstīja slaveno dziedātāju, norādot, ka savam vecumam Sofija Rotaru izskatās vienkārši satriecoši. Tāpat tika izteikti ieteikumi nepievērst uzmanību tenkām un negatīvajiem komentāriem, kas tiek izteikti skaudības dēļ, bet tā vietā dziedātājai vajadzētu turpināt tādā pašā garā.

Sofija Rotaru

Lasi arī: Petrosjans atrāda 44 gadus jaunāko draudzeni, ar kuru nesen devās kopā romantiskā ceļojumā

Šķiet, ka Sofijai Rotaru citu viedoklis nav ļoti svarīgs. Viņa vienkārši dzīvo un bauda katru nodzīvoto dienu. Viņš nēsā to, kas viņai patīk.

Iesakām arī izlasīt šo interesanto materiālu par leģendāro aktrisi Viktoriju Rufo. Seriāls “Vienkārši Marija” bija īsts nacionālais hīts, kurš Latvijā iemantoja milzīgu popularitāti. Tas gan tika izrādīts vēlāk nekā pirmie Latvijas seriālu hīti – Bagātie arī raud, un Verdzene Izaura, tomēr tāpat tā popularitāte bija neizmērojama. Rakstu lasi spiežot ŠEIT!

COMMENTS

Leave a Comment