PSRS pārpalikums: ieradumi, no kuriem beidzot vajadzētu tikt vaļā

Ir cilvēki, kuriem atmiņas par PSRS laikiem atsauc tikai patīkamas un siltas emocijas. Tad ir cilvēki, kas gluži pretēji – atceras šos laikus ar tīrām šausmām. Lai arī kā tur bija, šie laiki ir atstājuši paliekošu nospiedumu uz lielāko iedzīvotāju daļu.

Kaitīgie Padomju Savienības ieradumi

Dzīvesveids, kādu nācās dzīvot tā laika cilvēkiem, ņemot vērā lielo deficītu un nepieciešamību dzīvot tā, kā ir, atstājis ievērojamu ietekmi uz cilvēkiem, kas piedzīvojuši tos laikus. Dažus no tā laika ieradumiem var uzskatīt par labiem un pat veselīgiem, taču liela daļa šo ieradumu patiesībā tikai kaitē cilvēkam. Mūsdienu pasaulē šie ieradumi izskatās muļķīgi un galīgi nevietā.

Pašu labāko atstāt vēlākam

Saplīsusi un netīra krūzīte – tādu lietojām katru dienu, bet porcelāna servīze skumji stāv sekcijā, kur krāj tikai putekļus.

Lasi arī: Lai skauģi iet ieskrieties – 71 gadus vecā Sofija Rotaru ar fotogrāfijām satracina internetu

Svinīgās drēbes un apavi atlikti svinīgiem pasākumiem, bet ikdienā uz darbu var jau doties ar noplukušiem apaviem un saplēstām drēbēm. Ja vēl jakai vai džemperim ir iešūti elkoņi, tas liecina par to, ka cilvēks labi strādājis.

Šādiem cilvēkiem dzīvē nav vieta svētkiem, jo viņu dzīve ir pelēka un garlaicīga. Pašas labākās dienas tā arī nemaz nepienāk.

Lai lasītu rakstu tālāk, šķiriet nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Jurijs</cite>

    Pāris padomus vēl varētu nosaukt par labiem. Bet citi ieteikumi ir visnotaļ kaitīgi kārtējās dižķibeles priekšvakarā. Kā tik celofana maisiņus nenāksies mazgāt kā agrāk..

Leave a Comment