Vientuļais tēvs atzīstas briesmīgos iemeslos, kādēļ nevajadzētu tikties ar vientuļām māmiņām

Tā kā Ričards Kūpers pats ir vientuļais tēvs, šķiet, no viņa mutes vajadzētu nākt pavisam citiem vārdiem, taču viņš savos uzskatos ir viennozīmīgs.

Ričarda brutāli aizskarošie uzskati sevī ietver to, ka šādām vientuļajām māmiņām ir “abšaubāmas kritiskās spējas”, viņu ķermeņi ir “sabojāti”, bet šo sieviešu bērni “notrieks jūsu naudu un izpostīs jūsu sapņus”.

Pērn Ričards vienā no saviem pārrunu šoviem uzsāka runu ar ekrānā atvērtu bildi, kurā bija redzama vientuļā māmiņa, bet klāt bija šāds teksts:
“Šeit vientuļā māmiņa: lūgums parūpēties par kāda cita vīrieša dzimumlocekļa padarīto darbu, kas nemitīgi rij naudu un atņem jebkādus reiz dzīvē iecerētos sapņus, bet es piedāvāju pretī savus izjātos dzimumorgānus un garīgās problēmas, kas radušās visa šī rezultātā.”

Lasi arī: Lai skauģi iet ieskrieties – 71 gadus vecā Sofija Rotaru ar fotogrāfijām satracina internetu

 

Ričards savu runu sāk ar teikumu, kurā paskaidro 9 iemeslus, kādēļ nekad nevajadzētu iepīties romantiskās attiecībās ar vientuļo māmiņu, par pirmo minot to, ka šī sieviete ir pārtraukusi attiecības, kuru rezultātā viņai savulaik piedzimis bērns.

Par pārējiem drastiskajiem uzskatiem no Ričarda puses lasiet nākamajā lapā!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonim</cite>

    Pilnigi piekritu vina teiktajam. Vientulas maminas ir pedejas kuces! Vinas uzskata sevi par nezin ko! Ka labaku par vinam pasaule nav, ka vinas ir kkadas princeses, kaut patiesiba ir tikai padauzas, kas maina viriesus kaa zekes!

    • <cite class="fn">jola</cite>

      tik nezkapec tas sievietes ir kluvusas par vientulajam maatem ???ne tapec ka taadi suni negrib uznemties atbildibu ka uzrikteejusi sievieteij beernu
      ta kaa kuce esi tu

  • <cite class="fn">Vards</cite>

    Pilnigi vinam piekritu.

  • <cite class="fn">amdre</cite>

    Vienu varu teikt vai tad mēs visi ne maināmies kaut kāda Ina no iepriekšējām attiecībām pa to mēs nekad nedomājam bet visas sievietes noliekam vai tas ir pareizi jājautā tas vispirms

  • <cite class="fn">jola</cite>

    stulbums blefs
    vientulas maaminas daudzas cinas pa savu dzivi-nopelna darba vairak ka tupie veci

Leave a Comment