Kā attīrīt aknas: Sešu sastāvdaļu kokteilis, kurš palīdzēs atveseļot aknas! Efekts būs jūtams jau ļoti drīz

Kā attīrīt aknas

Lūk kā attīrīt aknas – šī recepte nav tikai dārzeņu kokteilis, tas ir ārstnieciski profilaktisks līdzeklis aknām! Reiz man krasi pasliktinājās veselība, ārsts izrakstīja antibiotikas.

Pēc antibiotiku kursa es jutos ļoti slikti – smagums sānos, rūgta garša mutē, pēc ēšanas bija slikta dūša… Šīs ir visas tās pazīmes, kas liecina, ka ar aknām kaut kas nav kārtībā.

 

Nejauši ieraudzīju šī kokteiļa recepti un nolēmu to pamēģināt! Viens no garšīgākajiem dzērieniem, ar kura palīdzību var attīrīt organismu! Nedēļas garumā centos ēst pareizi un reizi dienā izdzert vienu glāzi dārzeņu kokteiļa, kā rezultātā jutos labāk, nekā jebkad agrāk! Iesaku arī Jums pamēģināt!

Lasi arī: Vairogdziedzerim un aknām palīdzēs Vangas sastādītā recepte

Svarīgi gan arī atcerēties, ka par savām aknām ir jārūpējas visus laiku! Galvenais ir tām nekaitēt. Aknas jūtas labi, ja cilvēks uzņem pilnvērtīgu uzturu, uzturas svaigā gaisā, sporto un to nekad nepārtrauc, izņemot īslaicīgas saslimšanas reizes. Aknām kaitē alkohols, nepamatota uztura bagātinātāju un medikamentu lietošana. Aplami ir domāt, ka var nerūpēties par veselību, bet pēc tam tās attīrīt ar brīnumlīdzekļiem un dzīvot bez problēmām.

Tomēr, ja vajadzīga aknu attīrīšana, šis mūsuprāt, ir labākais variants:

Lai uzzinātu, kā pagatavot šo dārzeņu/augļu kokteili, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

Leave a Comment