Sārmaina vide ķermenī: 27 sārmaināko produktu saraksts. Produkti, kas novērsīs vēzi, aptaukošanos un sirds slimības

Sārmaina vide ķermenī

Sārmaina vide ķermenī: Lai gan mēs visi ļoti labi zinām, ka apstrādāta pārtika nav tā labākā, tik un tā turpinām to lietot savā uzturā.

Apstrādāti produkti, ātrās ēdināšanas ēstuvju piedāvājumi, ĢMO turpina kaitēt mūsu veselībai. Šādi produkti dramatiski izmaina mūsu organisma pH līmeni.

Daba cilvēkiem noteikusi sārmainu organisma vidi, taču mēs to izmainām uz skābu. Ja mūsu organisma vide ir skāba, tad esam pakļauti lielākam riskam uzņemt visādas infekcijas un slimības.

 

Sārmaina vide ķermenī: Sārmaini produkti

Ja jums rūp sava veselība, tad noteikti darīsiet visu, lai to uzturētu kārtībā. Mūsu redakcija vēlas ieguldīt jūsu labklājībā, piedāvājot piecus sārmainus produktus, ko ieteicams iekļaut savā ēdienkartē. Nav nepieciešams sagaidīt, kad slimība būs jau saķera, lai sāktu ēst veselīgi.

Šveices mangolds (lapu bietes)

Tas ir viens no sārmainākajiem produktiem, kas veiksmīgi spēj aizsargāt mūsu organismu no vīrusiem, baktērijām un brīvajiem radikāļiem.

Melone

Melonei ir pārsteidzoši augsts pH līmenis – 8,5. Tādēļ noteikti pievienojiet šo produktu savai ēdienkartei. Tikpat veselīgi ir arī arbūzi, to sastāvā ir ļoti daudz šķiedrvielu un 92% ūdens.

Griķi

Griķos esošās uzturvielas nodrošina enerģiju visai dienai. Ēdiet vairāk griķus un jūs nostiprināsiet savu sirdi un uzturēsiet veselu sirds un asinsvadu sistēmu.

Lasi arī: Kā attīrīt aknas: Sešu sastāvdaļu kokteilis, kurš palīdzēs atveseļot aknas! Efekts būs jūtams jau ļoti drīz

Olīveļļa

Tās sastāvā ir ļoti daudz vitamīnu E, nepiesātinātās taukskābes – vairāk nekā jebkurā citā produktā.

Linsēklas

To sastāvā ir ļoti daudz vitamīna E, šķiedrvielas un tas ir ļoti sārmains. Linsēklas var izmantot arī kā pretiekaisuma līdzekli, palīdzēs sievietēm menopauzes laikā.

 

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar pārējo sārmaināko produktu sarakstu! 

COMMENTS

Leave a Comment