Kā efektīvi pazemināt holesterīna līmeni – dabīgs līdzeklis, kas palīdzēs

Kā efektīvi pazemināt holesterīna līmeniKā efektīvi pazemināt holesterīna līmeni: Zinātnieki, ārsti un citi medicīnas eksperti apgalvo, ka medus kopā ar kanēli ir ļoti spēcīgs līdzeklis, kas var tikt izmantots dažādu kaišu ārstēšanai.

Vairāk nekā 4000 gadu garumā medus tika izmantots kā līdzeklis daudz un dažādu slimību ārstēšanā. Ēģiptieši medu izmantoja rētu sadziedēšanā, grieķi – ilgākam mūžam, indieši – lai uzturētu organismu kārtībā. Mūsdienu medicīna pierāda, ka viņu uzskati bija pareizi.

Kā efektīvi pazemināt holesterīna līmeni: Medus un kanēlis

Mūsu priekšteči tiešām zināja daudz par medus labvēlīgajām īpašībām. Kanēli uzskatīja par lielisku dāvanu monarhiem, jo tā spēja ārstēt daudz saslimšanu un pasargāt no dažādām kaitēm.

Lasi arī: Kā attīrīt aknas: Sešu sastāvdaļu kokteilis, kurš palīdzēs atveseļot aknas! Efekts būs jūtams jau ļoti drīz

Lūk, pāris medus un kanēļa kombinācijas, kas palīdzēs izārstēt pat tādas slimības kā artrītu.

Līdzeklis pret sirds un asinsvadu saslimšanām

No rītiem uz maizes, ievārījuma vai džema vietā, lieciet medu. Ja regulāri lietosiet šādu kombināciju, tas palīdzēs samazināt holesterīna līmeni asinīs un novērsīs sirdslēkmes iespēju.

Palīdzēs cīņā pret artrītu

Tasītē verdoša ūdens samaisiet divas ēdamkarotes medus un vienu ēdamkaroti kanēļa. Dzeriet šādu līdzekli no rītiem un vakaros. Regulāri lietots, šis līdzeklis var palīdzēt cīņā pret artrītu.

Lasi arī: Kā atgūt balto krāsu drēbēm, kas mazgāšanas laikā palikušas pelēkas

Palīdzēs cīņā pret žultspūšļa slimībām

Ja Jums ir jebkādas žultspūšļa infekcijas, varat izmantot tādu pašu recepti, kāda bija iepriekšēja, taču būs jāpamaina medus un kanēļa daudzums. Tasītē verdoša ūdens lieciet divas tējkarotes kanēļa un ēdamkaroti medus.

Pret saaukstēšanos

Ja bieži mēdzat slimot, pagatavojiet maisījumu ar vienu ēdamkaroti medus un četrām tējkarotēm kanēļa. Šāds maisījums palīdzēs izārstēt saaukstēšanos, hronisku klepu un deguna blakus dobumu pārslogotību.

Nostiprina imunitāti

Iesakām šīs divas sastāvdaļas izmantot ikdienā, jo tās palīdz aizsargāt organismu no baktērijām un vīrusiem.

Kā efektīvi pazemināt holesterīna līmeni  

Lielā krūzē ievietojiet divas ēdamkarotes medus un trīs tējkarotes kanēļa. Ja regulāri lietosiet šādu maisījumu, divu stundu laikā būs iespējams samazināt holesterīna līmeni asinīs līdz pat 10%.

COMMENTS

Leave a Comment