Vairs nemetu ārā tukšās vīna pudeles. Lūk, kādēļ!

Pašlaik dažādu dekorāciju cenas turpina tikai pieaugt, lai gan tik ļoti gribētos izdekorēt savu dzīvesvietu. Tieši tādēļ reizēm vislabākais risinājums ir pagatavot dekorācijas savām rokām.

Turklāt bieži vien pats process sagādā vislielāko baudu. Mēs sniedzam jums pāris idejas, kā izmantot stikla pudeles, lai izdekorētu savu dzīvesvietu.

Skaisti foto rāmīši

No sākuma kārtīgi nomazgājiet tukšās pudeles un atbrīvojieties no etiķetēm. Ziepes un silts ūdens spēs palīdzēt no tām atbrīvoties daudz labāk. Tāpat var izmantot arī nagu lakas noņēmēju, taču tādā gadījumā pudelēm jābūt pilnīgi sausām.

Tagad ņemiet fotogrāfiju, kuru vēlaties ierāmēt, sarullējiet to trubiņā un ielieciet pudelē. Lai fotogrāfijas novietotu sev vēlamajā vietā, būs jāizmanto pagari kociņi. Ar šiem pašiem kociņiem tās arī atveriet.

Lai pabeigtu kompozīciju, pievienojiet visdažādākās dekorācijas (tās atkarīgas no jūsu fantāzijām). Varat izmantot akmentiņus, pērlītes un gliemežvākus. Turklāt smiltis un akmentiņi var kļūt par dabīgajiem bilžu turētājiem.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu vēl citas noderīgas idejas!

Leave a Comment