Traģēdija: 11. klases skolēns izdarīja pašnāvību neveiksmīgas mīlestības dēļ; lūk, kas zināms!

Oficiāli Izmeklēšanas komiteja šo traģēdiju nekomentē. Taču, kā vēsta avots tiesībsargājošajās iestādēs, izmeklētāji šobrīd pārbauda visus šīs traģēdijas apstākļus: iztaujā puiša draugus un paziņas, pārbauda viņa sarakstes ziņojumos un sociālos tīklos.

Lasi vēl: Mūžībā devusies profesore, kurai pat ir piešķirts ordenis ar rubīniem

“Es zinu, ka notika traģēdija ar nepilngadīgu pusaudzi. Taču, kamēr turpinās izmeklēšana, detaļas netiek izpaustas, ”Sib.fm sacīja Novosibirskas apgabala bērnu tiesību komisāre Nadežda Boltenko. – Profilakses aģentūras strādā ar ģimeni, mamma ir tikai viena. Pēc mūsu rīcībā esošās informācijas, neskatoties uz to, ka viena māte audzina, ģimene ir pārtikusi.

Mirušā zēna klasesbiedri viņu sauc par talantīgu puisi, kurš labi pārzina tehnoloģijas. Pusaudzis aktīvi piedalījās olimpiādēs un iesaistījās skolas pasākumos. “Viņš bija nedaudz noslēgts, tāds puisis dziļi sevī, bet tas nav tāpēc, ka viņš būtu aizvainots, gluži pretēji, pret viņu izturējās ar cieņu, vienkārši ir cilvēki, kuriem ērtāk ir vienatnē ar sevi un kuri neatvērsies visiem.”

Pagaidām kā liecina informācija, tad puiša pašnāvības iemesls varētu būt neveiksmīga mīlestība ar kādu pusaudzi. Kā tiek minēts, ka starp mīlētājiem radies strīds.

COMMENTS

Leave a Comment