Cietuši vairāki cilvēki ar nomas auto ”City Bee”; lūk, kas sīkāk zināms!

Ceturtdien, 14.janvārī, vizinoties ar auto nomas “City Bee” spēkratu, nesen pie tiesībām ticis spēkrata vadītājs nenovaldīja automašīnu un Mežmalas ielā, Jūrmalā ietriecās kokā, kā rezultātā pats un trīs citi jaunieši guva traumas, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Īsi pirms plkst. 23, kad iedzīvotāji Valteros, Mežmalas ielā, devās pie miera, ārā uz ielas atskanēja skaļš blīkšķis, kam sekoja monotons automašīnas skaņas signāls. Tie, kas apkārtnē dzīvo vairākus gadus, jau nojauta, kas varētu būt noticis.

Viens no tiem bija Daumants. Vīrietis izgāja no mājas un viņa aizdomas apstiprinājās. Kokā bija ieskrējusi automašīna un viens no tuvāk dzīvojošajiem kaimiņiem jau mēģināja no sadragātā spēkrata izvilkt cietušos, raksta jauns.lv

Spēkratā atradās četri jaunieši – divas meitenes un divi puiši. Daumants, kurš palīdzēja cietušajiem, stāsta, ka sitiens bija spēcīgs, lai gan spēkratā braukušie cilvēki pēc tām kustējās un elpoja. Vienam no jauniešiem bija smagāka trauma, pasažierēm meitenēm pēc avārijas sāpēja mute un pēcpuse.

Lasi vēl: Traģēdija: 11. klases skolēns izdarīja pašnāvību neveiksmīgas mīlestības dēļ; lūk, kas zināms!

Lūk kā izskatījās negadījuma vieta – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment