Zināms astrologs stāsta, kāpēc šajā Jaungada naktī nedrīkst ievēlēties savu karstāko vēlēšanos

Ir pēdējā 2021. gada nedēļa, kas savas enerģētikas ziņā īpaši neatšķirsies no ierastajām tendencēm. Turpināsies gada kvadrāts starp Saturnu un Urānu, bet papildus burzmu līdzās svētku jezgai radīs Mēness pāreja Svaru zīmē. Mēness konsekventi konfliktēs vispirms ar Sauli, bet tad ar Merkuru un retrogrādā esošajām planētām – Venēru un Plutonu. Tāpēc īpaši svarīgus jautājums nerisināt pirms 30. decembra.

Bet jau trešdienā Mēness pāries Skorpiona zīmē un sāks veidot harmoniskus aspektus, un būs iespējams izdarīt visu, ko nepaguvāt nedēļas pirmajās dienās. Tiesa, arī tad nevajag atslābt un pirms ieslēgšanas nenāktu par ļaunu pārbaudīt gaismiņas, kuras gatavojiet kārt jaungada eglītē.

Protams, jaungada nakts būs nedēļas galvenais notikums. Tomēr no astroloģiskā viedokļa ne mazāk svarīga ir Jauna Mēness atrašanās Mežāzī otrajā janvārī. Tāpēc jābūt uzmanīgiem ar tradicionālajām vēlmēm. Vēlmes, kas izteiktas nedēļas kritiskajās dienās – 27. un 28. datumā – var realizēties mūsu dzīvēs ne tai labākajā veidā.

Patiesībā, var sanākt tieši pretējais: ievēlēsieties naudu un veselību, bet tās trūks, ievēlēsieties laimi, bet visu gadu jutīsieties nelaimīgi. Svarīgi atcerēties, ka dilstošā mēnesī ievēlēties to, no kā jau sen gribat atbrīvoties!

Tāpēc Jaungada naktī uzskaitiet visu, no kā vēlaties atbrīvoties, sakot: es gribu aizejošā gadā atstāt naudas trūkumu, es gribu atbrīvoties no slinkuma, neveiksmēm, slimībām, liekiem kilogramiem utt. Bet pozitīvās vēlēšanās jeb visu to, ko gribat piesaistīt savai dzīvei, mēs varam ievēlēties otrā janvārī plkst.21:23.

Lasi vēl: Mirusi atpazīstama dziedātāja, kura bija zināma arī Latvijā: ”Tas ir trieciens visiem”

Visu Jaungada nakti ieteicams klausīties skaistu klasisko mūziku, jo pati lielākā planēta Saules sistēmā Jupiters ieies Zivju zīmē. Abas valdošās planētas – Neptūns un Jupiters tagad ir kopā, un to noteikti vajag izmantot.

Tad būs iespējams ieiet Jaunā gadā pareizi. Zivju zīmē dzimušie komponisti ir daži no ģeniālākajiem autoriem, kurus zina pat tie, kas par mūziku neinteresējas: Vivaldi, Šopēns, Hendelis, Rimskis-Korsakovs, Ravēls…

Pamostaties klausoties viņu mūziku, un jūs sajutīsiet, kā jūsu dvēseles smalkākās stīgas vienoti saskaņojas ar Visuma orķestri. Šis padoms ir īpaši svarīgs ūdens zīmju pārstāvjiem – Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm.

Lūk, kas jāņem vērā katrai zodiaka zīmei – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment