Populāras dziedātājas māte pēc meitas zaudējuma vēl nespēj saņemties; miris vēl viens ģimenes tuvinieks

Jūlijas Načalovas meita Vera Aldoņina vispirms zaudēja māti un tagad vecmāmiņu no tēva puses. Tas notika vēl novembrī, bet attiecīgā informācija parādījās tikai tagad. 

Par traģisko notikumu caur savu Instagram profilu ziņoja mirušās dziedātājas māte Taisija Načalova. Viņa dalījās ar video, kurā redzama meitas uzstāšanās 2012. gadā, kad viņa dziedāja Say Goodbye.

Dziesma bija veltīta viņas mirušās vecmāmiņas un dažu viņas iecienītāko mākslinieku piemiņai. Sieviete atzina, ka vienmēr ir ļoti grūti atvadīties no mīļajiem.

2021. gadā nepatikšanas ģimeni piemeklēja divas reizes. Pirmo reizi tas notika septembra sākumā, kad nomira Taisijas Načalovas jaunākā māsa. Tad 9. novembrī nomira Jeļena Aldoņina, Veras vecmāmiņa no tēva puses. Viņa bija ģimenes draugs un mīļotais cilvēks. “Pēkšņi un ļoti sāpīgi…” – rakstīja Jūlijas Načalovas māte.

Lasi vēl: Zināms astrologs stāsta, kāpēc šajā Jaungada naktī nedrīkst ievēlēties savu karstāko vēlēšanos

Publikācijas autore arī atgādināja, ka pavisam drīz pienāks 2022. gads. Viņa visiem novēlēja, pirmkārt, veselību un ieteica parūpēties par sevi, paužot cerību, ka tuvinieki vienmēr būs blakus.

COMMENTS

Leave a Comment