Viņiem tiks viss! Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kurām gaidāma veiksme 2022. gada februārī

Pēdējais ziemas mēnesis solās būt labvēlīgs visiem. Tomēr astrologi izdala dažas zodiaka zīmes, kuras būs zvaigžņu mīlules. Piedāvājam uzzināt, kuriem tad paveiksies visvairāk.

Februāris mūs iepriecinās ar divām pozitīvām pārmaiņām. Pirmkārt, Merkurs izies no retrograda stāvokļa, kas atstās ietekmi uz ikvienu no mums. Otrkārt, šī planēta pāries Ūdensvīra zīmē jau 14. februārī. Tas nozīmē, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji vairāk par citiem izjutīs patīkamās pārmaiņas, jo Merkurs ir viņu aizgādnis.

Dvīņi februārī varēs iegūt noderīgus sakarus un izveidot biznesa kontaktus. Merkurs padarīs šīs zodiaka zīmes pārstāvjus ārkārtīgi sabiedriskus un dos viņiem iespēju mācīties. Planēta ļaus Dvīņiem paplašināt savas atmiņas rāmjus, kas ļaus izmantot iegūto pieredzi braucienos un vienkārši uzlabos noskaņojumu. Mēneša otrā pusē Dvīņus gaida veiksme finanšu sfērā.

Jaunavas vairāk par citiem saņems patīkamus pārsteigumus no Merkura. Februārī viņas kļūs patiešām veiksmīgas. Jaunavas viegli sasniegs mērķus profesionālā sfērā un varēs atbrīvoties no veselības problēmām.

Privātajā dzīvē viņas gaida savstarpēja sapratne un miers. Februārī šīs zodiaka zīmes pārstāvji var kļūt daudz strādīgāki, bet tam vajadzēs izrādīt maksimālu godīgumu. Pie jaunām lietām jāpieķeras ar īpašu rūpību un no novērošanas jāpāriet pie aktīvas rīcības.

Lasi vēl: Ārsts atklājis baiso patiesību slavenai aktrisei: ”Diemžēl viņai atlicis dzīvot ir pavisam nedaudz”

Svari gūs lielus panākumus mīlestībā un laulībā. Viņi spēs daudz vairāk uzmanības pievērst ārējiem faktoriem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji gribēs veltīt vairāk laika sev un savam ārējam izskatam. Zvaigznes februārī to atbalstīts, tā ka Svariem pienācis laiks veselīgam egoismam. Svaru zīmē dzimušajiem ieteicams nedaudz paflirtēt, iegrimt jūtās un sākt ceļot.

Šī būs pati laimīgākā zodiaka zīme – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment