Jaunākā informācija par Mārtiņa Rītiņa veselības stāvokli: ”Mūs jau pasauca atvadīties no Mārtiņa”

“Nevaram zināt, kurā brīdī varam saņemt ziņu, ka Mārtiņa vairs nav,” saka pazīstamā šefpavāra brālis Jānis Rītiņš, stāstot, ka Mārtiņš joprojām slimnīcā cīnās par dzīvību.

Lai gan ārsti jau bijuši Mārtiņa brāļus pasaukuši uz slimnīcu, sakot, ka varbūt šī ir tāda reize, kad jāatvadās, Rītiņš turas un joprojām ir mūsu vidū.

Lasi vēl: Viņiem tiks viss! Astrologi nosaukuši 4 zodiaka zīmes, kurām gaidāma veiksme 2022. gada februārī

Skumjas un neziņa, protams, nerimst, saka Mārtiņa Rītiņa brālis Jānis. “Labi, ka mēs, abi brāļi, es un Andrejs, esam viens otram,” bilst viņš, raksta jauns.lv

“Situācija aizvien ir smaga. Mūs ārsti jau pasauca uz slimnīcu ar lielu varbūtību, ka tomēr šī ir reize, kad no brāļa jāatvadās. Braucot pie Mārtiņa, mēs domājām – paspēsim vai nē.

Mārtiņam nav viegli, bet viņš turpina cīņu. Viņam simtprocentīgi tiek padots skābeklis, doti medikamenti asinsspiedienam, jo tas ir ļoti zems.

Tāpat tiek dotas antibiotikas, jo plaušas ir iekaisušas. Stāvoklis ir ļoti smags, nekas nav mainījies… Kopumā viņš ļoti turas, jau vairāk kā mēnesi,” stāsta Jānis Rītiņš, piebilstot, ka pat ārsti brīnās par brāļa izturību.

Šis laiks nav viegls un mēs esam gatavi pat šim – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment