Veiksmīgākās dienas maijā visām horoskopa zīmēm. Un kurā jomā veiksies tev? Šajās dienās dari visu ko sirds tīko

14. maijs– negaidītas nelielas problēmas var mūs izsist no līdzsvara, vai arī tās var sniegt stimulu, lai apstākļi veidotos mūsu labā. Ir svarīgi būt atjautīgam, izrādīt taktiskumu un apsviedību – tad diena būs veiksmīga.

15. maijs – planētu labvēlīgais stāvoklis dos mums enerģiju seno resursu izmantošanai. Atskaties un redzēsi, ka tev ir kaut kas, kas palīdzēs nākotnē. Šajā dienā tu vari paļauties uz veciem sasniegumiem.

16. maijs mecenāti, iestādes, priekšnieki. Laba diena darbam, veselības problēmu risināšanai, dzīvesveida uzlabošanai.

17. maijs – Jauns Mēness, kas mums nesīs veiksmi un būtiski ietekmēs mūsu nākotni. Šajā dienā ir svarīgi pamanīt visu, kas notiek apkārt. Īpaša, atceres vērta diena. Šīs dienas sapņi sniegs svarīgu informāciju.

18. maijs ir laba diena komunikācijai, partnerattiecībām un mīlas attiecībām, naudas jautājumu risināšanai un skaistumkopšanai.

21.maijs tevi var piemeklēt ļoti neparastas domas un idejas. Šajā dienā pastiprināsies vērīgums un intuīcija. Tie var veicināt svarīgu dzīves problēmu atrisināšanu..

27. maijs- pēc planētu sarežģītajiem aspektiem maijā būs iespēja nodibināt saziņu un mijiedarbību ar cilvēkiem, uzlabot savas personiskās attiecības un atrisināt finanšu jautājumus.

28. maijs – konfliktā starp emocijām un vēlmēm, esot komforta un vajadzību zonā, atradīsies ļoti pareizs risinājums un izeja. Šajā dienā tu varēsi paveikt daudz darbu un atrisināt daudzas problēmas.

Lasi vēl: Visiem ir mājās šis augs: izrādās, ka viņu audzējot, tā piesaista mājās nelaimes

30.maijs ir ļoti veiksmīga diena, kas sniegs svarīgas atziņas, iespēju garīgi augt, atpūsties fiziski un dvēseliski, vienlaikus parādot savas labākās īpašības.

Leave a Comment