Visiem ir mājās šis augs: izrādās, ka viņu audzējot, tā piesaista mājās nelaimes

Šodien runa būs par to, kādu ietekmi uz cilvēka noskaņojumu atstāj fikuss, vai var vispār mājās turēt fikusu, kā arī par to, kā šis augs palīdz sasniegt izvirzītos mērķus.

Fikuss mājā labi vai slikti. Fikusa nozīme mājā

Jāsāk ar to, ka šim augam nepatīk pārāk mitra augsne. Varētu šķist, ka šim faktam nav nekāda saistība ar fikusa nozīmi mājā, bet tā gluži nav. Izrādās, šī nepatika pret mitrumu vēsta, ka fikuss palīdz cīnīties ar pārmērīgu jūtīgumu.

Ir cilvēki, kas regulāri satraucas par katru sīkumu, šādi cilvēki ir ļoti ievainojami. Kā noprotat, fikuss labi dzīvo mājās, kur dzīvo vai bieži nāk ciemos pārāk ievainojami cilvēki.

Fikuss ir augs, kas palīdz pārvarēt emocionālas grūtības un pārdzīvojumus. Tāpēc ir labi, ja fikuss atrodas tajās vietās, kur cilvēkiem regulāri vajag atklātas sarunas, komplimentus, uzslavas, pastāvīgu atbalstu un apkārtējo atzinību. Vai arī fikuss būs iederīgs tajās vietās, kur cilvēki regulāri sūdzas par nepatikšanām un problēmām savā dzīvē un gaida, kad kāds viņus pažēlos.

Izrādās, fikuss ir labs augs priekš mājas

Diemžēl pārāk raudulīgi un emocionāli nestabili cilvēki rada neredzamu kaitējumu saviem mīļajiem. Šo cilvēku asaru enerģija negatīvi ietekmē pārējos ģimenes locekļus un kopējo mājas atmosfēru padara smagu. Šādos apstākļos pat lielākais optimists zaudē dzīvesprieku.

Šeit var palīdzēt fikuss, kurš uzsūc raudulīgo noskaņojumu. Pateicoties šim augam, cilvēkiem atkal parādās entuziasms, viņi jūtas viegli un komfortabli. Kā redzams, fikuss nav tikai vienkārši istabas augs, tas ir lielisks mājas iemītnieku aizsargs.

Vai var mājā turēt fikusu. Auga enerģētika

Līdzās raudulīgiem cilvēkiem ir vēl viena kategorija cilvēku, kuri regulāri ir saspringti. Šie cilvēki nevar sakoncentrēties uz svarīgām lietām, viņi uzņemas pārāk daudz saistību vai darbus, bet pēc tam ar šausmām saprot, ka nav spējīgi nest pacelto smagumu. Tāpēc, ja tu, vai kāds no taviem tuviniekiem ir šāds cilvēks, tad steidzīgi iegādājies fikusu. Šajā gadījumā augs palīdz pareizi sadalīt savus spēkus un racionāli tos izmantot.

Laba ziņa cilvēkiem, kuri neprot izteikt savas domas, izteikt savu viedoklis. Lieta tāda, ka fikuss arī palīdz uzlabot cilvēka runas dotības. Tāpēc augs derēs cilvēkiem, kuri runā neskaidri, nepārliecinoši un pat stostās. Fikuss palīdz iemācīties runāt skaidri un uzlabo dikciju.

Fikuss būs ļoti noderīgs tiem cilvēkiem, kuri nav daiļrunīgi un kurus ieskauj cilvēki, kas neuztver viņu sacīto. Pateicoties auga smalkajai iedarbībai, cilvēka runa pakāpeniski kļūst daudz skaidrāka, pārliecinošāka, saprotamāka un apkārtējie viņā sāk ieklausīties.

Fikuss būs ne mazāk noderīgs cilvēkiem, kuri pārāk daudz runā un melo. Šajā gadījumā augs palīdz cilvēkam kontrolēt to, ko viņš saka. Rezultātā cilvēks runā pa lietu, konkrēti, dodot apkārtējiem tikai nepieciešamo informāciju.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment