Slavena dziedātāja pametusi Krieviju: ”Tiek lēsts, ka zvaigzne devusies uz Latviju”

Mediji ziņo, ka Alla Pugačova, iespējams, aizbraukusi no Krievijas. Šāda veida informācija parādījusies uzreiz vairākos medijos.

Žurnālisti apgalvo, ka tagad māksliniece, viņas vīrs Maksims Galkins un viņu bērni atrodas ceļā. Nesen, pēc aculiecinieku teiktā, viņi esot pamanīti Vnukovas lidostā. Tajā pašā laikā zvaigžņotās ģimenes galamērķis nav minēts.

Primadonnas pielūdzēji pieļauj, ka viņa varēja doties uz Jūrmalu Latvijā, kur viņai esot sava māja. Interneta lietotāji neizslēdz arī iespēju, ka Alla Borisovna drīz būs redzama Maiami. Šajā amerikāņu pilsētā pēdējā laikā dzīvo viņas meita Kristīna Orbakaite.

Lasi vēl: Jums būs vispozitīvākais pavasaris: 4 zodiaka zīmes marta sākumā apklās Visuma sūtīta dāvanu krusa

Pēdējās dienās Galkins un Pugačeva sociālajos tīklos nav izteikušies par saviem plāniem. Zināms tikai tas, ka šovmena Galkina tuvākajā laikā paredzētie koncerti Krievijā ir atcelti. 14. martā, piemēram, bija plānota humorista uzstāšanās Arhangeļskā, bet organizatori nedēļas nogalē paziņoja par to, ka uzstāšanās nenotiks un aicināja skatītājus atgriezt biļetes. Pagaidāma nav arī zināms, kāds liktenis gaidāms televīzijas pārraidei Pirmajā kanālā, kuras vadītājs bija Galkins.

Pavisam nesen vēl viena zvaigzne paziņoja, ka pamet Krieviju – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment