Šīs ir tās jūnija dienas, kurās veiksme var jūs pamest pašā nepiemērotākajā brīdī. Astrologi uzskata, ka šīs ir neveiksmju dienas

25. jūnijs – Saules un Merkura savienojums

Savienojums ir aspekts, kurā ierindojas gan tā dalībnieki, gan Zeme. Tas nozīmē, ka Saule spīdēs uz Zemes, un Merkurs atradīsies tieši tās priekšā. Šāda savienība parasti rada daudz problēmu. Fakts ir tāds, ka Merkūrs pieder Uguns elementam, bet Saule kopā ne pastiprina planētas pozitīvo efektu, bet to nomāc.

Kad viena elementa objekti atrodas savienojumā, tas noved pie disonanses. Tā rezultātā Merkurs šajā dienā nepalīdzēs cilvēkiem, bet gan lauzīs plānus, iedzīs tos strupceļā un piespiedīs viņus virzīties pa acīmredzami nepareizo ceļu.

Lasi vēl: Ļoti ceram, ka šīs dāvanas jūs saviem mīļajiem svētkos nedāvināsiet, jo tās nes neveiksmi

Šajā sakarā astrologi iesaka nepieņemt svarīgus lēmumus. Labāk dariet parastās lietas un neriskējiet: tas ir vienīgais veids, kā apiet nepatikšanas.

Vispirms atcerieties negatīvās dienas. Neskatoties uz to, oktobrī būs arī veiksmes dienas, kurās veiksme pati nonāks jūsu rokās. Mēģiniet pareizi plānot lietas, lai nenostādītu sevi grūtā stāvoklī.

Leave a Comment