Mūsu organisma sūtītie signāli, kas ziņo par problēmām ar veselību

Saplaisājušas lūpas

Lūpas plaisā temperatūras maiņas un vēju ietekmes rezultātā. Taču, ja nākas ar šādu problēmu saskarties aizvein biežāk, iespējams, ka tas ir saistīts ar sēnīšu infekciju vai B vitamīna trūkumu.

 

Pietūcis kakls

Šādu organisma signālu nedrīkst ignorēt. Kakls sapampst tad, ja ir kādas problēmas ar vairogdziedzeri. Parasti tas novērojams sievietēm vecumā no 20 līdz 50 gadiem.

 

Sarkanas acis

Acu baltumiem vienmēr vajadzētu būt baltiem. Protams, šoreiz nav runa, ka acis palikušas sārtas aukstuma vai miega trūkuma dēļ. Dzeltens acs baltums liecina par problēmām ar urīnizvadsistēmu vai var signalizēt par dzelteno kaiti. Ja acis palikušas sarkanas, tas var būt hipertonijas vai jebkādas infekcijas dēļ.

 

Sarkanas plaukstas

Tas var liecināt par ekzēmu, dermatītu vai alerģisku reakciju. Sarkanas plaukstas mēdz signalizēt arī par problēmām ar aknām.

Lasi arī: Lai skauģi iet ieskrieties – 71 gadus vecā Sofija Rotaru ar fotogrāfijām satracina internetu

Uzacis

Ja pēkšņi sāk izkrist uzacu matiņi, iespējamas problēmas ar vairogdziedzeri.

 

Izmaiņas nagos

Nagi var ļoti daudz ko pastāstīt par Jūsu veselības stāvokli. Dažas izmaiņas var liecināt par kādu no slimībām. Plāni un trausli nagi parasti tiek ģenētiski iemantoti, bet tik pat labi var liecināt arī par kalcija trūkumu organismā. Nepareiza vairogdziedzera darbība arī var izraisīt izmaiņas nagos.

 

Noteikti dalieties ar šo rakstu, lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzinātu par organisma sniegtajām zīmēm!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment