Mohsens Noruzi pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm gaidāmi liktenīgi pārbaudījumi spoguļdatumā šodien, 22.02.2022

Astroloģiskā prognoze spoguļdatumam ir spējīga garantēt gan patīkamus mirkļus, gan vēstīt par liktenīgiem pārbaudījumiem. Diemžēl, ir zodiaka zīmes, kurām nav paveicies. Mohsena Noruzi sniegtais horoskops vēsta, kam 22. februārī jāgatavojas Vēršiem, Lauvām un Svariem.

Vērsis

Spoguļdatums 22.02.2022 ir bīstams un satraucošs laiks tiem Vērša zīmē dzimušajiem, kuriem ir grūti adaptēties pie šīs dienas specifikas. Visums zina jūsu vājo vietu – bailes no jaunām lietām un pieķeršanās stabilitātei. Un ar to arī saistās liktenīgs pārbaudījums: vai jūs spēsiet palaist vaļā veco un ieieti jaunajā? Daudziem Vēršiem tas nebūs viegli.

Šis pārbaudījums saistīsies ar jaunu projektu, paaugstinājuma piedāvājumu vai pāriešanu uz jaunu nodaļu darbā. Piekrišana pārmaiņām atnesīs jaunas iespējas, karjeras izaugsmi un laimi. Bet šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir bail, jo nākotne ir pilna ar nezināmo. Ja izlemsiet palikt vecajā vietā, tad iestrēgsiet un uzsāksiet degradācijas procesus, ko vēlāk rūgti nožēlosiet.

Lauva

Liktenīgu pārbaudījumu spoguļdatums 22.02.2022 sagatavojis arī Lauvas zīmē dzimušajiem. Principā Lauvas ir drosmīgi un mērķtiecīgi cilvēki, kuri ir gatavi adaptēties pie jebkuriem apstākļiem. Tomēr jums vienmēr visgrūtāk ir pārkārtoties iekšēji. Ja esat noformējis kādu viedokli, pārliecību vai ieradumu, tad to izmainīt būs visnotaļ sarežģīti.

Lasi vēl: Šis populārais pretsāpju līdzeklis, var krietni palielināt sirdslēkmes risku

Tomēr Mohsena Noruzi astroloģiskā prognoze vēsta, ka 22. februārī liktenis liks jums to izdarīt. Radīsies notikums vai situācija, kur jūs skaidri sapratīsiet, ka jums nav bijusi taisnība un sava pozīcija jāizmaina saknē. Tas ir biedējoši un sarežģīti, jo aizskar jūsu lepnumu. Bet jums nepieciešams mainīties un pieņemt jauno realitāti, jo pretējā gadījumā iestrēgsiet vecās pārliecībās, kuras jūtami bremzēs jūsu progresu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment