Miris dziedātājs, mūziķis un drāmas teātra muzikālais vadītājs: ”Rūgta patiesība”

21. februārī no šīs dzīves šķīries dziedātājs, grupas “Nedaudz saules” solists, Aleksandra Puškina Drāmas teātra muzikālais vadītājs Sergejs Acegeida.

“Tam ir grūti noticēt, bet, diemžēl, tā ir rūgta patiesība. Šodien, 21. februārī nomira mūsu kolēģis un draugs Sergejs Acegeida. Daudzus gadus Sergejs bija Puškina Drāmas teātra muzikālās daļas vadītājs, bija aizņemts daudzās izrādēs gan kā aktieris, gan mūziķis.

Pateicoties viņam, mūsu teātris skanēja, dziedāja un dāvināja satriecošas muzikālas izrādes mūsu skatītājiem. Serjožas dzīve pārtrūka traģiski un pārāk ātri. Visam mūsu teātrim tas ir neaprakstāms zaudējums un lielas bēdas,” – vēstīts teātra sniegtajā paziņojumā.

Lasi vēl: Izkritīs veiksmes kārts: 3 zodiaka zīmes tuvākajās dienās ieies pasakainas veiksmes koridorā

Sergejs Acegeida bija mūziķis, dziedātājs, aktieris, komponists, aranžētājs. Pēc Žirkova vārdā nosauktās Jakutijas mūzikas koledžas absolvēšanas, viņš tika pieņemts kā operas solists Valsts operas un baleta teātri, kur nostrādāja piecus gadus. 2009. gadā tika pieņemts darbā kā aktieris Aleksandra Puškina Drāmas teātrī. Viņa spilgtākās lomas bija: Andrejs Belovs (“Vienas uzvaras divi krasti”), Jaša (“Ķiršu dārzs”), Pēteris Lasīnijs (“Marijas zvaigznājs”). 2015. gadā viņš tika iecelts teātra muzikālās daļas vadītāja amatā.

Lūk, cik jauns viņš bija – lasi tālāk

Leave a Comment