Lūk, cik desmit ballu skalā Latvijas uzņēmēji vērtē Kariņa darbu! Esmu šokā!

Tirdzniecības un rūpniecības kamera aicināja biedrus – uzņēmējus vērtēt Ministru kabineta darbu desmit ballu skalā. Domas dalījās, bet vidējā atzīme ir 4 balles, vēsta TV3 ziņas.

Šonedēļ jau izskanēja, ka Krišjāņa Kariņa pašreizējā valdība kļuvusi par visilgāk strādājošo demokrātiskās Latvijas vēsturē.

Nenoliedzami, viegls šis laiks gan nav bijis. Tas arī atspoguļojies Kariņa valdības reitingos. Aptaujai atsaucās 185 uzņēmēji – gan no Rīgas, gan reģioniem, raksta jauns.lv

Aptuveni 30% uzskatīja, ka pareizā atzīme valdībai būtu starp seši un astoņi, tomēr apmēram puse – ka jāliek trijnieks vai pat vēl mazāk. Vidējais vērtējums ir četri.

Lasi vēl: Reta, bet precīza prognoze: Zodiaka zīmes, kurām noteikti sapņi piepildīsies 2022. gadā

“Nav noslēpums, ka mēs arī ļoti bieži esam kritizējuši to pieeju, kāda valdībai ir bijusi attiecībā uz pandēmiju. Skaidrs, ka uzņēmējiem nekāda sajūsma nevar būt, kad daļa nevar strādāt, kad visu laiku ir ierobežojumi, kad bieži vien tie lēmumi ir pietiekami haotiski,” TV3 skaidro Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

COMMENTS

Leave a Comment