In Memoriam: Traģiski gājusi bojā svarīga persona Latvijai. ”Nav vārdu, kas spētu izteikt mūsu sāpi, skumjas un bēdas”

Sēru vēsts. Traģiskā autoavārijā ir gājusi bojā “Centrālās laboratorijas” klientu apkalpošanas vadītāja Kristīne Ūdre, 12.04.1990. – 06.01.2022.

Par šo vēsti paziņoja Centrālā Laboratorija savā ”Facebook” vietnē. ”Nav vārdu, kas spētu izteikt mūsu sāpi, skumjas un bēdas… Traģiskā auto negadījumā esam zaudējuši mūsu lielisko kolēģi, kura augusi un pilnveidojusies kopā ar “Centrālo laboratoriju”, deviņus gadus katrā mūsu darba posmā Kristīne bijusi drošs, uzticams balsts, radoša ikdienā un tik daudzos mums visiem nozīmīgos notikumos”, šādās atmiņās dalās viņas kolēģi.

Lasi vēl: Lūk, cik desmit ballu skalā Latvijas uzņēmēji vērtē Kariņa darbu! Esmu šokā!

”Liktenis atvēlēja tik maz dzīves gadu mūsu Kristīnei, bet deva iespēju sasniegt daudz gan ka personībai, gan profesionālā jomā. Uz Kristīni paļāvās kolēģi, mūsu partneri un mūsu klienti! Latvijas iedzīvotājiem dažādu darba uzdevumu ietvarā kolēģe nesa “Centrālās laboratorijas” vārdu ar vislielāko lepnumu kā mirdzoša laboratorijas zvaigzne daudzos jo daudzos pasākumos un tikšanās reizēs, svētkos un ikdienā!”

”Skumjas un bēdas ir vissmagākā nasta, ko nest, it īpaši tad, ja tās piepilda tik daudz krāsainu, priecīgu atmiņu un nepiepildītu domu par jauniem plāniem, iecerēm, siltu smaidu atblāzma un mūsu rosīgajos gaiteņos paliek neizskanējuši skanīgi smiekli. Viņa bija rosinošs nemiera gars, lieliska profesionāle un uzticama kolēģe.”

Visdziļākā līdzjūtība!

COMMENTS

Leave a Comment