Kuri no zodiaka zīmju pārstāvjiem kļūst par ideāliem vīriem un sievām

Pēc Zodiaka zīmes labākie vīri:

Jaunava – uzticīgs vīrs

Šīs zīmes vīriešus nevar nosaukt par dzimušiem romantiķiem, toties viņiem piemīt daudz svarīgāka īpašība – uzticība. Jaunavas nevar nosaukt par siržu lauzējiem, viņi meklē savu vienīgo, ar kuru kopā nodzīvot visu mūžu. Turklāt šīs zīmes vīrieši ir tīrīgi un kārtīgi, vienmēr gatavi palīdzēt mājas solī un pieskatīt bērnus. Iespējams, dažām jaunkundzēm šāds vīrietis šķitīs garlaicīgs un pārāk konservatīvs, toties šis cilvēks ir tendēts uz saticīgas ģimenes veidošanu un vienmēr ir gatavs kompromisam, lai panāktu harmoniskas attiecības.

Svari – vīrs-romantiķis

Neatkarīgi no vecuma sievietes vienmēr tiecas pēc romantikas. Tieši tāpēc ir vērts pievērst uzmanību vīrietim-Svariem. Viņš būs tas, kas zem mājas logiem rakstīs atzīšanos mīlestībā, sacerēs mīlas dziesmas un bildinās Eifeļa torņa skatu laukumā. Turklāt šīs zodiaka zīmes pārstāvis kļūs par vienu no labākajiem vīriem – vienmēr izrādīs rūpes, būs saprotošs un izpalīdzīgs. Viņš nekad neierobežos mīļotās brīvību, tieši tāpēc nebūs iemeslu greizsirdībai un skandāliem. Tiesa gan, arī pats Svaru zīmes vīrietis ir visai liels kārumnieks, sievai nāksies pielikt pūles vīra intereses un uzmanības noturēšanai, savādāk viņš var sākt izrādīt interesi pret citām sievietēm.

Lasi vēl: Iemesls krāpt vīru pēc 15 laulības gadiem

Vērsis – vīrs, uz kura var paļauties

Viena no svarīgākajām īsta vīrieša īpašībām ir uzticamība, iespēja vienmēr uz viņu paļauties. Un vīriešiem Vēršiem šī ir vien no raksturīgākām īpašībām, tieši tāpēc no viņiem sanāk lieliski vīri.  Vienreiz iemīloties, viņi saglabā šīs jūtas uz mūžu, turklāt ģimenes saglabāšanas vārdā ir gatavi daudz ko piedot. Turklāt Vērši ir īstie mājas saimnieki, kas nepieciešamības gadījumā spēs uzņemties visas saimnieciskās rūpes, ļaujot savai mīļotajai attīstīties kā personībai. Vārdu sakot, blakus šādam vīrietim vienmēr ir silti un mājīgi. Un kas gan cits ir vajadzīgs laimīgai ģimenes dzīvei.

Mežāzis – vīrs-atbalsts

Mežāžus pieņemts uzskatīt par visai noslēgtiem indivīdiem. Taču tas ir tikai un vienīgi svešinieku viedoklis, kam nekādi nevarēs piekrist Mežāžu tuvinieki. Ģimenes dzīvē Mežāzis kļūst par lielisku atbalstu, it īpaši savai sievai. Savai mīļotai sievietei šāds vīrietis vienlaikus kļūs par draugu, padomdevēju, skolotāju un kaislīgo mīļāko. Mežāži ir ļoti spēcīgas personības, kuri novirza savu enerģiju attīstībai, tas nozīmē, ka viņi vienmēr atbalstīs arī savas mīļotās attīstību. Šāds Mežāža atbalsts nereti sekmē ģimenes uzplaukumu.

Lauva – ideāls vīrs

Lauvu var nosaukt par ideālu vīru. Šāds vīrietis līdz sirds dziļumiem dievina savu sievieti, saprot un novērtē viņu, cenšas pasargāt viņu no visām iespējamām nelaimēm. Lauvām ir liela sirds, viņš patiesi mīl savu ģimeni un bērnus. Jebkurā situācijā viņš paliek uzticīgs un uzticams vīrietis, īsts ģimenes galva un īsts draugs.  Vienreiz iemīloties vīrietī-Lauvā, sievietei nekad nenāksies vilties vai meklēt mīlestību citur. Iespējams, Lauvām vienkārši izdodas apvienot sevī visas labākās vīriešu īpašības, tieši tāpēc esot blakus šādam vīrietim, mīļotā sieva pati kļūst par lauveni – izsmalcinātu, koptu un apzinīgu. Bet, kas ir pat svarīgākais, esot blakus šādam vīrietim, sieviete arī jūtas kā SIEVIETE

Leave a Comment