Iemesls krāpt vīru pēc 15 laulības gadiem

Vīrs bija Katjai, kā daudzi vīrieši sapņo, pirmais un vienīgais. Šis neticamais apstāklis ilga 15 gadus, un tad viss sabruka.

Pēc 35 gadu vecuma, kļūstot par pieaugušo sievieti, atbrīvojoties no vecāku kontroles un piekļūstot daudzām grāmatām, filmām, sērijām utt., Katja pēkšņi saprata, ka viņas dzīve ir izšķiesta. Viņas vīrs viņu neapmierina.

Tāds stingrs bija formulējums, ka viņa sūdzējās par savu vīru savām draudzenēm, lai gan viņai nebija iespēju salīdzināt. Neapmierina, nedod pietiekoši, apdala. Viņš nedeva pilnīgi to, kas tika parādīts “50 toņos”, “Pamatinstinkts”, par to, kas rakstīts sieviešu romānos ar mīkstajiem vākiem. Seksuālā dzīve Katjainorisinājās visai viduvēji, un līdz vidējam vecumam sāka izdzist pavisam.

Šaurā sieviešu lokā “veceņu” sapulcē, protams, tika ieteikta nodevība. Kandidāts tika atrasts ātri, viņu nevajadzējapat pierunāt. Bet pēc stundas viesnīcas mitrajos palagos satraukums pārņēma Katju pat vairāk nekā tuvība ar viņas vīru. Katja, pilnīgi apjukusi, dzēra konjaku un bija sašutusi – atkal, ne tas. Atkal tā nav! Kur ir manas debesis ar dimantiem?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment