Katastrofas un īstās pandēmijas atnākšana: astrologs Pāvels Globa pastāstīja, kāds būs 2022. gads

Zināmais krievu astrologs Pāvels Globa pastāstīja par savu prognozi par to, kāds būs 2022. gads sociālā, politiskā un citās sfērās.

Kas būs ar ekonomiku?

Pāvels Globa ir pārliecināts, ka īstā aina par 2022. gadu parādīsies nedaudz vēlāk, kad Ūdens Tīģera gads iestāsies saskaņā ar ķīniešu kalendāru, tomēr jau tagad lielos vilcienos ir iespējams raksturot nākamo gadu.

Ekonomiskie jautājumi šodien ir ļoti aktuāli. Globa ir pārliecināts, ka nākamajā gadā nav vērts gaidīt glābiņu no ekonomiskās krīzes. Krīze skars ne tikai Krieviju, bet visas pasaules valstis, kopumā pasliktinot ekonomisko situāciju pasaulē. Daudzi līdz 2022. gada pavasarim izjutīs naudas trūkumu, cenu kāpumu, dzīves līmeņa samazināšanos.

Maz kas mainīsies vasarā un rudenī. Bet 2022. gada rudenī sāksies ekonomikas pārveides process Krievijā, bet tam sekojoši arī citās valstīs. Tas dos iespēju izlabot kļūdas un uzlabot situāciju līdz gada beigām.

Kas būs ar politiku?

Politiskajā arēnā gaidāmas pārmaiņas visos līmeņos. Globa uzskata, ka politiskās krīzes būs visās valstīs. Nebūs patīkami, bet vēlāk kļūst vieglāk.

Politikā parādīsies daudz jaunu seju, svaigas idejas un domas, reāla rīcība. Krievijā var parādīties cilvēks, kuram ir visas iespējas kļūt par valdības galvu.

Ja runā par lieliem militāriem konfliktiem, maz ticams, ka būs kari. Tomēr nelielas saķeršanās būs vienā vai otrā vietā, kas būs kā sekas kļūdām, kas pieļautas 2020. un 2021. gadā. Tāpēc nemierīgi būs tajās valstīs, kuras pēdējo divu gadu laikā bija ievilktas militāros konfliktos.

Kas būs ar klimatu un laikapstākļiem?

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps: 3 zodiaka zīmēm sāksies maģisks laiks. Visas viņu vēlēšanās piepildīsies

Globa ir pārliecināts, ka 2022. gads atnesīs klimata izmaiņas. Viņš uzskata, ka vajag gaidīt daudzas globālas katastrofas.

Kas būs ar koronavīrusu?

Turpinājumu lasiet tālāk

COMMENTS

Leave a Comment