Aleksandrs Šeps: 3 zodiaka zīmēm sāksies maģisks laiks. Visas viņu vēlēšanās piepildīsies

Aleksandrs Šeps pastāstīja, kuras zodiaka zīmes decembrī sagaida ļoti maģisks laiks. 

Jaunava

Jaunavas ir neticami praktiskas personības, kuras netic vēlēšanām un sapņiem. Šādi cilvēki visam izvirza mērķus un izliek sevi maksimāli, lai šos mērķus sasniegtu. Viņi negaida labvēlīgu laiku, bet rīkojas katru dienu. Tomēr horoskops lēmis Jaunavas ievest maģiskā laikā, kad apstākļi sakritīs vislabvēlīgākajā veidā.

Jaunavām parādīsies iespēja realizēt pašus kvēlākos sapņus. Tāpēc pienācis laiks tos noformulēt, pacelt latiņu un ievēlēties to, par ko pat bail domāt. Ticiet, jūs noteikti tiksiet galā.

Lasi vēl: Saņemot mirušo Covid pacientu no Vidzemes slimnīcas morga, tuvinieki izmisumā: ”Radinieka ķermenis..”

Veiksme ir jūsu pusē, bet centība un mērķtiecīgums palīdzēs šajā procesā. Izbaudiet šo periodu, kas jums palīdzēs ievērojami izrauties uz priekšu un iegūt patīkamus bonusus.

Skorpions

Maģisks laiks iestāsies Skorpioniem. Interesanti, ka arī šīs zodiaka zīmes pārstāvji nekad negaida likteņa dāvanas. Viņi ir dzimuši karjeristi, gatavi karot un cīnīties ar pašiem sarežģītākajiem un spēcīgākajiem pretiniekiem, lai sasniegtu izvirzītos mērķus un atrastos karjeras kāpņu pašā virsotnē. Un viņiem tas vienmēr izdodas.

Tomēr arī Skorpioniem netraucēs izbaudīt maģisko periodu. Jūs tik stipri esiet ieciklējušies uz darbu, ka jau sen neesat pievērsuši uzmanību privātajai dzīvei.

Liktenis to redz un ir nolēmis izpildīt jūsu vēlēšanos – sakārtot attiecības ar savu otro pusīti. Tuvākajā laikā viss nokārtosies visnotaļ veiksmīgi. Jūs veltīsiet vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam, kas ļaus atgūt harmoniju un savstarpējo sapratni mājās. Šis ir labvēlīgs periods, kuru noteikti vajag izbaudīt.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment