Kāpēc labāk neprecēt sievieti ar bērnu. Šķiet muļķīgi, bet izlasot šo, jautājumu vairs nebūs

Vecāku iejaukšanās

Neņemot vērā jūsu vecākus, bērnam ir arī vecmammas un vectēvi no mātes un bioloģiskā tēva puses. Jūs regulāri saskarsieties ar neapmierinātību un padomiem. Gatavojaties sievasmātes pretenzijām, vai notiesājumiem no jūsu meitenes bijušā vīra vecākiem.

Jums, vienmēr, būs ierobežotas tiesības bērna audzināšanā (ne jūsu)

Jūs nekad nevarēsiet audzināt šo bērnu kā savējo. Pienākumi var beigties pastaigās un materiālajā palīdzībā.  Izvēles tiesības, vienmēr, būs jūsu sievai, jo tas ir viņas bērns un  viņa regulāri jums to atgādinās.

Bērns var nepieņemt jūs kā jauno ģimenes locekli. Cenšoties veltīt viņam daudz laika un liekot viņā visu savu dvēseli, jūs tāpat saskarsieties ar nepateicību. No jums tiks prasīta tikai nauda, bet gēni vienalga vilks pie sava miesīgā tēva, lai arī kāds nelietis viņš nebūtu.

Lasi vēl: Kad un kāpēc nedrīkst skatīties pa logu. Liec aiz auss, lai nepiesaistītu nelaimi!

Izlasot šo rakstu, padomājiet par to, vai ir vērts saistīts savu dzīvi ar sievieti, kurai ir bērns no iepriekšējā vīra. Apdomājiet sekas, kas jūs sagaida, izvērtējiet visus par un pret. Ja jūs, tomēr, esat izlēmuši veidot tādu ģimeni, apzināties pašu galveno- esiet gatavi uzņemties  lielu atbildību un nebīstaties par to, kas jums sagaidāms turpmāk.

Leave a Comment