Kad un kāpēc nedrīkst skatīties pa logu. Liec aiz auss, lai nepiesaistītu nelaimi!

Skatoties pa logu, cilvēks iegūst iespēju uzzināt, kādi ārā ir laikapstākļi, kā ģērbties, un kāda ir apkārtējā situācija.

Varētu šķist, ka logs ir pilnīgi nekaitīga lieta.

Pats logs neko ļaunu nenodarīs. Bet ir reizes, kad lūkoties pa logu nevajag un nedrīkst, lai nepiesauktu nelaimi. Tas var būt bīstami cilvēkam, viņa enerģētiskajam stāvoklim un pat nākotnei.

Mēs tev sīkāk pastāstīsim par šādiem periodiem un situācijām, kad nav ieteicams ne tikai skatīties pa logu, bet pat atrasties pie tā.

Pilnmēness

Pilnmēness spēcīgi ietekmē daudzus cilvēkus. Bīstami ir ne tikai skatīties pa logu, bet arī pacelt acis pret debesīm, atrodoties uz ielas. Ja to neņemsi vērā, var ciest tavs izskats un veselība.

Piemēram, var rasties risks, ka grūtniecei piedzimst bērns ar patoloģijām un kavētu attīstību, bet jaunas sievietes var zaudēt savu pievilcību.

Starp citu, nelaime var skart arī vīriešus – ja stiprā dzimuma pārstāvji lūkojas pa logu Pilnmēness laikā, viņi uz zināmu laiku var zaudēt veiksmi un iespēju gūt panākumus.

Negaiss

Šī parastā dabas parādība arī var būt bīstama cilvēkam, kurš negaisa laikā nolēmis apbrīnot apkārtējo pasauli caur sava mājokļa logu.

Negaisa laikā uz zemes nolaisties pravietis Elija (saskaņā ar 2. Ķēniņu grāmatā aprakstīto Elija pēc nāves pacēlies debesīs negaisa laikā), no kura baidās ļaunie gari. Tie sāk bēgt no viņa, meklējot vietu, kur paslēpties. Ja cilvēks tajā brīdī skatās pa logu, viņš var ielaist sevī ļaunos garus, kļūt par to upuri.

Turpini lasīt tālāk

Leave a Comment