Iedzīvotāji raizējas par Valsts prezidentu Egilu Levitu

Uzzinot par Valsts prezidenta Egila Levita inficēšanos ar koronavīrusu, kāds “Bez Tabu” skatītājs ļoti vēlējies noskaidrot, kur tobrīd pazuda prezidents un kā valsts pirmā amatpersona ārstē Covid-19.

Vēl gada sākumā Egils Levits vakcinējās pret Covid-19, kas gan nelīdzēja no inficēšanās ar bīstamo slimību, taču, pateicoties vakcīnai, slimība esot ritējusi bez komplikācijām un nopietnas medicīniskās palīdzības.

To apstiprina prezidenta padomniece komunikācijā ar sabiedrību Aiva Rozenberga, raksta skaties.lv

Pēc nepilnām divām nedēļām prezidents esot uzveicis Covid-19 un jau atgriezies pie tiešo darba pienākumu veikšanas. “Viņam bija tāds aizsmakums, krekšķis un neliela temperatūra,” piebilst Rozenberga

“Bez Tabu” skatītājiem rūp ne tikai Valsts prezidenta veselība, bet arī atbildes uz citiem ar Covid-19 saistītiem jautājumiem.

Lasi vēl: “Problēma pēc problēmas”: astrologs Pāvels Globa nosaucis četras zodiaka zīmes, kurām nepaveiksies

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Ilga Namniece “Bez Tabu” norāda, ka šobrīd neviens no ārstiem nevarot atbildēt uz šiem jautājumiem, jo slimnīca ir noslogota – visas nodaļas ir pilnas, pacientu daudz. Līdzīga situācija ir arī citās medicīnas iestādēs.

Ja ar Covid-19 sirgstošs cilvēks nokļūst slimnīcā, tad situācija esot nopietna, taču līdz tam rūpes par pacientiem esot jāuzņemas katra attiecīgajam ģimenes ārstam, uzsver Namniece, ziņo skaties.lv

Katrs gadījums gan esot individuāls, taču, regulāri sazinoties ar savu ģimenes ārstu, iespējams droši un efektīvi veikt ārstēšanos mājas apstākļos. Ja situācija kļūst kritiska, tad veselības aprūpē iesaistās jau slimnīcas ārsti.

COMMENTS

Leave a Comment