Decembris: pienācis pats mistiskākais 2021. gada mēnesis; decembrī viss ir iespējams!

2021. gada pēdējais mēnesis ir spējīgs kļūt par izrāviena laiku visiem tiem, kas zina, kam nepieciešams gatavoties un ko gaidīt. Uzziniet, kāpēc decembris tiek uzskatīts par mistisku mēnesi, un ar ko vajag rēķināties ziemas sākumā.

4. decembris – Saules aptumsums

Uzreiz jāatzīmē fakts, ka 4. decembris aizvērs aptumsuma periodu, kas sākās 2021. gada 19. novembrī. Šajā periodā varēja veikt pārsteidzošas transformācijas, bet brīnumi tikai sākās. Lieta tāda, ka šajā datumā gaidāms pilnīgs saules aptumsums, kas tādā veidā atkārtosies tikai 2039. gada 15. decembrī.

Šis ir neticami spēcīgs datums, kura ietekmi varēs sākt izjust pat dažas dienas pirms tam. Šī ir ideāla diena priekš plānošanas un sapņošanas. Šajā dienā uzkrājas neticamas enerģijas rezerves. Nepieciešams sapņot apjomīgi. Jums vajag sev pa īstam noticēt un būt 100% pārliecinātiem, ka viss ir iespējams. Ja piekritīsiet šai domai un to ielaidīsiet savā sirdī un prātā, tad 2022. gads kļūs par patiešām īstu izrāviena periodu.

Mēness fāzes decembrī

Protams, ļoti svarīgi pievērst uzmanību Mēness fāzēm, kuras vada mūsu enerģijas plūsmas un palīdz pareizi sadalīt spēkus. Decembrī izdalāmi divi izrāviena mirkļi, kad var gūt lielus panākumus un ielikt pamatu pārmaiņām un labākai dzīvei.

Pirmais datums saistās ar 4. decembri, kad būs ne tikai pilnīgs saules aptumsums, bet Mēness būs iegājis Jauna mēness fāzē. Jauns mēness ir starta punkts, kad enerģija tikai sāk uzkrāties. Var ķerties klāt pie jauniem projektiem, plānot un veikt pirmos soļus. Šis ir mistisks laiks, kad svarīgi uzticēties iekšējais balsij un ieklausīties savās vēlmēs.

Lasi vēl: “Sajuks prātā no laimes”: Pāvels Globa paredz dažām zodiaka zīmēm ļoti lielu veiksmi pavisam drīz

Otrais datums ir 19. decembris, kad ieraudzīsim Pilnmēnesi. Pilnmēness noritēs Dvīņu zīmes ietekmē, kas cilvēkiem būs ļoti izdevīgi! Lieta tāda, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji uzsūc fantāziju un oriģinalitāti. Tāpēc Pilnmēness varēs parādīt izeju no ikvienas problēmas un liks paskatīties uz visu notiekošo no cita skatupunkta. Jūs ieraudzīsiet iespējas tur, kur agrāk tās nepamanījāt.

Labvēlīgas dienas

Decembrī vajag darboties labvēlīgās dienās, kad izdosies veikt spēcīgus izrāvienus uz priekšu un gūt panākumus. Lai veiktu izrāvienu, kā paši spēcīgākie mistiskie datumi tiek uzskatīti 1., 2., 5., 8., 14., 15., 21., 26. un 31. decembris. Šīs dienas vajag atzīmēt savā kalendārā un būt ļoti uzmanīgam, jo liktenis pie jums sūtīs jaunas un unikālas iespējas, kuras vajadzētu izmantot.

Protams, nevajag palaist garām 31. decembri, kad iestājas Jaungada burvība. Šis maģiskais datums sagatavo mūs nākamajam gadam. Šajā dienā satiekas visas enerģētiskās plūsmas. Visas dienas garumā ir svarīgi prātā atcerēties savus mērķus un sapņus nākamajam gadam, bet pusnaktī nevajag kautrēties tos izteikt skaļi. Tad Visums uzsāks to realizācijas procesu un palīdzēs jūsu ceļā.

COMMENTS

Leave a Comment