Daba nebeidz pārsteigt: Rīt, 4.decembrī debesīs būs vērojams kas interesants

Rīt, 4.decembrī debesīs būs vērojams kas interesants un īpašs. Astrologi vērš uzmanību arī uz cilvēku raksturu šajā dienā. 

Pirmajā ziemas mēnesī Saules aptumsums un jauns mēness notiks vienā dienā. Astrologi pastāstīja, kādi rituāli  ir jāveic 2021. gada 4. decembrī, lai piesaistītu jūsu dzīvē veiksmi un laimi.

Astroloģe Nadežda Deņisova atzīmē, ka vienas dienas laikā notiks divas svarīgas astroloģiskās parādības. Šis ir Saules aptumsums un jauns mēness Strēlnieka zīmē.

Spēcīgā notikumu enerģija ietekmēs ikvienu. 4. decembrī noslēgsies 2021. gada aptumsumu otrais koridors. Šis ir lielisks laiks laimes rituāliem.

Jaunā mēness un aptumsuma spēcīgā enerģija ļauj labāk izprast sevi. Šis ir īstais brīdis, lai saprastu savas patiesās vēlmes. Tam palīdzēs vairākas efektīvas prakses.

Rituāli veiksmei

Talismans palīdzēs piesaistīt Fortūnu visās dzīves jomās. Lai to sagatavotu, jums vajadzētu paņemt nelielu gabaliņu no lietas, kura bija īpaša veiksmes brīdī (laimests loterijā, ceļojums, liktenīga tikšanās, negaidīta darba paaugstināšana).

Lasi vēl: Oļegs Šeps prognozē šīm zodiaka zīmēm DECEMBRĪ kaut ko nebijušu; šāds pavērsiens vēl nav redzēts

4. decembra rītā izveidotais amulets jānoliek uz palodzes. Neaiztieciet to līdz vakaram. Tuvāk naktij jāņem amulets un jānolasa lūgšana. Šo talismanu nevienam nevajadzētu dāvināt. Astroloģe iesaka to turēt pie ķermeņa un nerādīt citiem.

COMMENTS

Leave a Comment