Oļegs Šeps prognozē šīm zodiaka zīmēm DECEMBRĪ kaut ko nebijušu; šāds pavērsiens vēl nav redzēts

Decembrī daudzus sagaida rūpes. Darbā jānoslēdz projekti, spiež termiņi. Drīz Jaunais gads, tāpēc vēl nāksies parūpēties par dāvanām tuviniekiem, iepirkt produkts svētku galdam un tērpus svinībām. Dažiem cilvēkiem veiksmīgi tikt galā ar rutīnas darbiem palīdzēs debesu spēku. Ekstrasenss Oļegs Šeps nosaucis 5 zodiaka zīmes, kurām pēdējā gada mēnesī gaidāma liela veiksme.

Par decembra patroniem tiek uzskatītas divas planētas – Marss un Neptūns. Pirmajās ziemas dienās Neptūns atbrīvosies no retrograda, un tas radīs daudz pozitīvas enerģijas. Tāds pats efekts būs Marsa pārejai Strēlnieka zvaigznājā, kas notiks 13. datumā.

Strēlnieks

Strēlnieks 2021. gada decembrī būs īsts likteņa luteklis. Pēdējais gada mēnesis šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem kļūs par pašu produktīvāko. Strēlniekiem izdosies veiksmīgi pabeigt projektus, realizēt savas pašas drosmīgākās idejas.

Darbaholiķi vispār parādīs grandiozus rezultātus. Darbā viņi būs daudz produktīvāki nekā iepriekšējos mēnešus. Kas zina, varbūt par to viņi saņems ievērojamu prēmiju vai daudz pievilcīgākas vakances piedāvājumu. Privātajā sfērā arī viņus gaida panākumi. Decembrī viņi varēs sastādīt prioritātes un noteikt, kas viņiem ir svarīgi. Jaunā gadā viņi ieies, būdami ļoti mērķtiecīgi.

Ūdensvīrs

Neptūns ir šīs gaisa zīmes patrons. Tie Ūdensvīri, kuri sadūšosies izmainīt savu dzīvi uz labāko pusi, varēs rēķināties ar augstāko spēku palīdzību. Kā Neptūns atbrīvojas no retrograda, tā Ūdensvīri varēs aiziet no problēmām. Šis būs veiksmīgs periods, lai izmainītu dzīvi. Decembrī Ūdensvīriem izdosies atbrīvoties no kaitīgiem ieradumiem, atkarībām un nemīlamā darba.

Lasi vēl: Tamāra Globa ir pārliecināta: 3 zodiaka zīmēm piepildīsies viskvēlākie sapņi pēdējās novembra dienās

Auns

Pirmā mēneša puse būs ne pārāk patīkama Auniem. Jau ar 13. decembri Auni sajutīs milzīgu enerģijas pieplūdumu. Viņiem liksies, ka ir spējīgi gāzt kalnus.

Kolīdz planēta Marss pāries Strēlnieka zīmē, ugunīgie Auni sajutīs garīgo un fizisko spēku pieplūdumu. Līdz pat gada beigām viņus pavadīs veiksmes fortūna. Šis ir labvēlīgs laiks, lai izietu ārpus komforta zonas. Astroloģe iesaka drosmīgi pamēģināt kaut ko jaunu. Labs laiks, lai veiktu apjomīgus pirkumus, mācītos, ceļotu un veiktu aktīvu atpūtu.

Šeps īpaši izceļ nākamos zodiaka zīmju pārstāvjus

COMMENTS

Leave a Comment