“Atvērts likteņa koridors”: 3 zodiaka zīmes līdz oktobra beigām ienirs laimes lagūnā

Oktobra otrajā pusē kārtējo reizi savu aktivitāti visdažādākajos veidos parādīs attiecību aizgādne Venēra. Tieši tāpēc astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuras līdz oktobra beigām ieies harmonijas pasaulē, kurām Visums būs sagatavojis liktenīgas tikšanās, kas novedīs pie visnegaidītākajiem rezultātiem.

Vērsis

Nenozīmīgs romāns un attiecības var pāraugt nopietnākās attiecībās. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem iestāsies ilgi gaidītais miera un harmonijas periods, kad varēs aizmirst par nemitīgajām rūpēm un Vērši beidzot varēs nodarboties ar privāto dzīvi. Astrologi iesaka attiekties pret jaunajām attiecībām atbildīgi, pat ja tas ir nekaitīgs romāns. Tieši šīs pieticīgās “sēklas”, kas iestādītas tagad, nākotnē var izaugt par kaut ko vairāk.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu pārāk paļauties uz veiksmi 2022. gadā

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem pienācis laiks atvadīties no neatkarības. Attiecību veidošanas ziņā Ūdensvīrs ir viena no sarežģītākajām un pretrunīgākajām zodiaka zīmēm. Šīs zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka pēc iespējas ātrāk pārstāt pieķerties savai personīgajai telpai, kā arī jāiemācas paust pozitīvās emocijas. Tieši oktobrī liktenis viņiem uzdāvinās satikšanos ar cilvēku, kurš var kļūt par atbalstu un prieku uz visu atlikušo dzīvi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment