4 zodiaka zīmes, kurām nevajadzētu pārāk paļauties uz veiksmi 2022. gadā

Šīm četrām zodiaka zīmēm 2022. gadā vajadzēs būt daudz vērīgākām un uzmanīgākām, jo viņām nav vērts paļauties uz veiksmi. Ja jūs pārāk netuvosieties nepatikšanām un pārlieku neriskēsiet, tad viss pāries un nokārtosies. Melnā josla nekad nevelkas ilgi.

Auns

Planētu izkārtojums noteiktos gada periodos var izprovocēt nepatīkamas situācijas un radīt šķēršļus. Var teikt, ka 2022. gads visādos veidos mēģinās pārbaudīt tavu izturību un pacietību, un tev vajadzēs uzturēt stipru savu gribasspēku.

Īpaši cietīs tava profesionālā sfēra, jo darba uzdevumi nereti tevi iedzīs strupceļā. Neskatoties uz to, nedomā mainīt darbu. Labāk esi daudz uzstājīgāks un pieliec maksimumu pūļu, pat ja veiksme nav tavā pusē.

Lasi vēl: Aldis Gobzems paziņojis, ka ir inficējies ar COVID-19. Lūk, ko viņš raksta!

Zivis

Diemžēl 2022. gads priekš tevis nebūs pats mierīgākais. Lielu daļu laika tu jutīsies par sevi nepārliecināts un satraukts. Tevi būs viegli izvest no pacietības, kā arī tu vari ciest no regulāra nemiera. Viss burtiski kritīs ārā no rokām vai arī iestrēgs uz vietas, un tas tavā dzīvē ienesīs vēl vairāk problēmu. Tavs uzdevums – nenolaist rokas un cīnīties ar apātiju. Drīz viss beigsies un tu ar atvieglojumu varēsi izelpot.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment