Zivs ruletes ar sieru – svētku uzkodas nebeidzas!

Sastāvdaļas

 ● 700 g foreles, laša vai jebkuras citas zivs pēc jūsu ieskatiem
 ● 100 g puscieta siera
 ● malti melnie pipari pēc garšas
 ● sāls pēc garšas
 ● dilles
 ● augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Foreles (vai jebkuras citas zivs) fileju notīra, izņem asakas, bet ādu atstāj.
  2. Zivs fileju liek ar ādu uz leju, uzber sāli, piparus, uzkaisa sakapātas dilles.
  3. Sieru sarīvē, pārkaisa zivij.
  4. Zivs fileju satin ruletē, nostiprina ar koka iesmiņu.
  5. Ruleti ietin folijā, liek saldētavā uz 2 stundām.
  6. Kad rulete ir mazliet sasalusi, to sagriež 1-1,5 cm lielos gabalos.
  7. Sakarsētā pannā, augu eļļā cep katru gabalu, no abām pusēm, kamēr gatavs.
  8. Ja vēlas, zivs gabalus var cept krāsnī, 180°C temperatūrā.

Leave a Comment