Viss mēnesis būs pozitīvs: ekstrasenss Mehdi Vafa nosaucis zodiaka zīmes, kurām paveiksies decembrī

Televīzijas šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs Mehdi Ebrahimi Vafa sastādījis horoskopu visām zodiaka zīmēm 2021. gada pēdējam mēnesim. Tomēr īpaši ekstrasenss izdalīja trīs zodiaka zīmes, kurām decembrī nešaubīgi paveiksies.

Vērsis

Vēršiem decembrī iestāsies īstais laiks, lai baudītu sava smagā darba augļus. Viņi daudz ko ir izdarījuši un daudz ko ir piedevuši. Bet pats galvenais, ka viņi turējās pie saviem principiem un pārliecības. Tagad ir svarīgi ticēt sev. Privātā dzīve, pat ja tā nav, iepriecinās, bet divdesmitajos datumos vispār var gaidīt īstus svētkus dvēselei.

Skorpions

Decembrī Skorpionus sagaida svaigi plāni un jauni spēki. Īstais laiks ievest savā dzīvē kaut ko jaunu, pat ja tas ir vienkārši remonts. Mēneša vidū viņiem var nākties ienirt atmiņās, bet pārlieku iegrimt nostaļģijā tomēr nevajadzētu.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina: Gada beigās trim zodiaka zīmēm draud katastrofa

Mežāzis

Mežāžus visu decembri sagaida pozitīvas lietas. Decembrī veiksme būs viņu pusē, tāpēc šajā mēnesī jāieiet ar smaidu. Viss, ko viņi gribēs izdarīt, izdosies. Mežāži kļūs par īstu spēka avotu ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Tāpat ekstrasenss iesaka viņiem izvairīties no aizdomīgām lietām.

COMMENTS

Leave a Comment