Vispasaules dziedātāju tur aizdomās par grūtniecības viltošanu; vai tiešām vēders ir tikai pielikts?

Pēdējos gados Rianna ne pārāk bieži parādījās publikas priekšā un gandrīz nemaz nesniedza intervijas. Tomēr viss izmainījās janvāra beigās, kad dziedātāja paziņoja par savu grūtniecību.

Kopš tā brīža viņa nepazūd no tabloīdu pirmām lappusēm un regulāri iepriecina savus fanus ar parādīšanos saviesīgos pasākumos un provokatīviem tērpiem, kādus parasti nevelk grūtnieces.

Рианну заподозрили в фальшивой беременности

Nesen Parīzes modes nedēļas ietvaros māksliniece apmeklēja modes skati, tērpusies sava brenda Fenty apakšveļā un izsauca neviennozīmīgu interneta lietotāju viedokli. Pati Rianna atzīst, ka viņai patīk šādas izpausmes, jo nebaidās eksperimentēt. Tomēr viens no viņas tērpiem radījis īstu furoru sociālajos tīklos.

Lasi vēl: Krievu karavīri iegāja liftā, bet attiecīgie cilvēki to ieraugot rīkojās un uzjautrināja visu pasauli šajā skumjajā brīdī

Dziedātājai bija atsegts vēders, bet īpaši vērīgie fani pamanīja dīvainus stiprinājumus sānos, kas izprovocēja baumas, ka dziedātāja nēsā mākslīgo grūtnieces vēderu, bet patiesībā nav nemaz stāvoklī.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment