“Viņš pazaudēja visu, pils vairs nav”: Maksima Galkina ukraiņu draudzene par pēdējo sarunu ar viņu

Ja sākumā Maksims Galkins apgalvoja, ka viņa ģimenes brauciens uz Izraēlu ir īslaicīga rakstura, tad tagad, acīm redzot, zvaigznes plāno tur uzkavēties ilgāk. Krievijā televīzijas raidījumu vadītājs palika bez darba, bet jaunajā vietā viņš ir ļoti pieprasīts.

Martā Maksims Galkins un Alla Pugačova bija vieni no pirmajiem, kas pameta Krieviju. Zvaigžņotā ģimene apmetās Izraēlā un, atgriezties dzimtenē pagaidām neplāno. Vēl jo vairāk tāpēc, ka Krievijā 45 gadus veco humoristu nedēvē savādāk kā vien par nodevēju.

Ar kritiku Galkina virzienā ir uzstājušies daudzi kolēģi, tostarp Margarita Simonjana, kura burtiski pirms dažām dienām sniedza skaļu paziņojumu attiecībā uz Maksima aizbraukšanu no valsts. Bet zvaigžņu vidū ir ne mazums to, kas atbalsta šovmenu. Tostarp ukraiņu televīzijas raidījumu vadītāja Maša Efrosiņina, kura pastāstīja par nesenu sarunu ar Galkinu.

Lasi vēl: Šodien valdība sapulcēsies uz ārkārtas sēdi, lai apspriestu finansiālu atbalstu piešķiršanu šai cilvēku grupai

Saskaņā ar 42 gadus vecās Efrosiņinas sacīto, pirms dažām dienām viņa sazvanījusies ar Galkinu, un viņš ir atzinies, ka Krievijā ir pazaudējis absolūti visu. Baumas vēsta, ka tagad Krievijā pret Galkinu tiek gatavota krimināllieta.

Lūk, kas pēdējā sarunā noskaidrojās – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment