Veselība ziemā meklējama purpura toņos

Sarkanajai krāsai piemīt spēja aktivizēt vielmaiņas procesus, uzlabot sirdsdarbību un paaugstināt ķermeņa temperatūru. Tāpēc gan vēlā rudenī, gan ziemā īsti vietā ir apģērbs sarkanos toņos: tajā būs silti un ērti.

Šī piesātinātā un priecīgā krāsa palīdz uzveikt stresu un nogurumu. Uzlieciet uz galda vāzi ar sārtiem ziediem, piekariet pie sienas bildi purpura toņos vai vienkārši nolieciet līdzās sarkanu dokumentu mapi, un drīz vien sajutīsiet spēku pieplūdumu.

Sarkanā krāsa labvēlīgi iedarbojas pret hipotoniju. Nedēļas laikā katru dienu veltiet 10 minūtes, lai ar sarkano krāsu apgaismotu pieres vidusdaļu virs uzacu līnijas. Pēc tam jāietur nedēļu ilgs pārtraukums, tad šo kursu var atkārtot.

Turklāt sarkanā krāsa gluži kā stingrs dietologs palīdz tikt galā ar tādu plaši izplatītu un sarežģītu problēmu kā aptaukošanos. Divas nedēļas katru dienu priekšpusdienā nepieciešamas gaismas vannas: jāizģērbjas un vispirms 15 minūtes jāpastāv zem ieslēgtas parastās lampas, bet pēc tam tik pat ilgi nepieciešams ķermeni apgaismot ar sarkanu gaismu. Ieteicams ieslēgt uzmundrinošu un ritmisku mūziku, lai mazliet pavingrotu – pāris reizes noliekties un pietupties. Lai efekts nostiprinātos pilnībā, trīs reizes dienā pirms ēšanas jādzer pusglāze “sarkanā” ūdens.

Ieteicams ēst sarkanas krāsas dārzeņus, augļus un ogas. Tomāti, sarkanie galviņkāposti, arbūzi, redīsi, meža un dārza zemenes, āboli, ķirši, dzērvenes, brūklenes, jāņogas, avenes. Papildiniet savu uztur arī ar pamainītu garderobi – papildiniet to ar sarkanas krāsas apģērbu, bet atsevišķas detaļas var būt arī violetos toņos, jo šī krāsa mazina ēstgribu.

UZMANĪBU! Sarkano krāsu nedrīkst izmantot hipertonijas un tahikardijas gadījumā, jo tā spēj paaugstināt arteriālo spiedienu.

Leave a Comment