Veiksmīgākās dienas maijā visām horoskopa zīmēm. Un kurā jomā veiksies tev? Šajās dienās dari visu ko sirds tīko

Šajā rakstā tu atradīsi veiksmīgāko dienu sarakstu maijā. Šis mēnesis būs pilns ar sarežģītiem planētu aspektiem. Tāpēc ir ļoti svarīgi zināt, kuras dienas mums būs visveiksmīgākās un kā izmantot to potenciālu.

Veiksmīgās dienas maijā

1.maijs būs brīnišķīga diena. Tev būs iespēja ar intuīcijas un iekšējā spēka palīdzību parādīt savu radošo pusi, lai atrisinātu svarīgas problēmas. Tieši šajā dienā var rasties ideja, kā izmantot savas iespējas. Slēgtā planētu aspektu konfigurācija mūs nostādīs situācijā, kurā mēs spēsim atrast veiksmi.

 7. maijs – šī diena mums sola veiksmi naudas jautājumos, labu pārmaiņu iespēju, niecīgu uzdevumu atrisināšanu. Mums būs visas iespējas parādīt savu atjautību, praktiskumu, darba mīlestību un iegūt cerēto prēmiju.

8. maijs–tu, iespējams, saņemsi atbalstu no ietekmīgiem cilvēkiem, tavi talanti un spējas šajā dienā palīdzēs visās dzīves jomās. Iespējama finanšu stāvokļa uzlabošanās. Turklāt šajā dienā būs viegli atrast savstarpēju sapratni ar savu mīļoto un partneriem darbā. Laba diena finanšu jautājumu risināšanai un pirkumiem.

9. maijs būs ļoti laimīga diena, kas dāsni apdāvinās daudzus. Šī diena sniegs veiksmes enerģiju ikvienam, kam ir racionāla domāšana, darba mīlestība un vērība pret detaļām. Šī būs arī laba diena saziņai, sarunām, tirdzniecībai, līgumiem, intelektuālam darbam.

11. maijs – šī diena dos mums spēku un enerģiju nodarboties ar vairākām svarīgām lietām un pagātnes iniciatīvām. Būs iespēja daudz ko izdarīt ar prāta un sabiedriskuma palīdzību. Var norisināties liktenīgi notikumi, kā arī varēsi pamanīt likteņa zīmes. Šajā dienā svarīgi ievērot piesardzību..

12. maijs būs nelabvēlīgi aspekti, bet tajā pašā laikā būs iespēja tos nogludināt. Šajā dienā mums palīdzēs intuīcija, iekšēja nojauta, neparastas idejas.

13. maijs – šajā dienā mums būs izvēle: visam piemērot radošu pieeju vai arī cīnīties, izrādīt agresiju un neiziet uzkompromisiem. Tiem, kas izvēlēsies pirmo ceļu, diena būs veiksmīga. Bet tiem, kas izšķirsies par cīņas ceļu, diena pārvērtīsies par īstu murgu. Ir svarīgi paļauties uz saviem talantiem, apdomību, patiesajām vēlmēm un nepakļauties negatīvo emociju ietekmei.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment