Vairs nekad nedzeršu tēju kopā ar šo produktu! Iepriekš nebija dzirdēts par to…

  1. Nedrīkst dzert karstu tēju ar medu

Tas ir jau labi zināms fakts, kuru diemžēl cilvēki mēdz atkārtot: medus, kas pievienots karstam ūdenim, ne tikai zaudē savas veselīgās īpašības, bet kļūst arī kaitīgs veselībai. Kad medū esošā fruktoze tiek karsēta, tā oksidējas, pakļaujot kuņģi un zarnas audzēja riskam.

  1. Tēja ar pienu ir daudz neveselīgāka

Piens samazina tējā esošo katehīnu daudzumu. Tieši katehīns nodrošina cīņu pret vēža šūnām organismā.

  1. Tēja ar cukuru organismam neko labu nedod

Ja vēlaties dzert patiešām ārstējošu un labu tēju, ieteicams cukuru tējai nepievienot vispār. Tāpat nav ieteicams dzert tēju un ēst klāt konfektes vai cepumus. Dietologi ir pierādījuši, ka dzerot tēju tiek apēsti daudz vairāk saldumi un cepumi, nekā patiešām organisms vēlas, kas galu galā var radīt lieko svaru.

  1. Nav ieteicams tējai pievienot citronu

No tā nav nekāds labums, reizēm, tas pat var kaitēt veselībai. Piemēram, cilvēkiem, kuriem ir jebkādas problēmas ar gremošanas trakta darbību, tēja ar citronu var kaitēt. Risinājums – iedzert tēju, uzkost citrona šķēlīti, tad atkal iedzert tēju. Tādā veidā organisms var saņemt kādu labumu!

Nekad nedzeriet tēju pēc tam, kad ir lietots alkohols. Tas ir visīstākais pārbaudījums nierēm! Tējā ir sastopams teofilīns, kas veicina urīna veidošanos nierēs. Tādā veidā nierēs var nokļūt acetaldehīds, kas nelabvēlīgi ietekmē nieru darbību, reizēm pat izraisot nopietnas saslimšanas.

Ikkatram ir jāzina, kā pareizi dzert tēju, jo mēs teju visi to darām! Tādēļ padalieties ar šo rakstu, lai arī citi uzzina!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment