Uzziniet, kas katru zodiaka zīmi sagaida 2018. gadā

Noskaidro, kas sagaida katru zodiaka zīmi jaunajā, 2018. gadā!

Auns

Jaunais gads spēs iesaistīt jūs vairākos romānos vai arī saistīt ar vienām nopietnām attiecībām. Jaunajā 2018. gadā jūs beidzot atradīsiet kādu, kas jūs nepievils, kā tas bija iepriekšējos gados. 2017. gads bija nejaušo sakaru gads, taču jaunajā viss būs pavisam citādi. Jūs pieprasīsiet to, ko esat pelnījuši, tādēļ vairs nepiekritīsiet gadījuma sakariem.

Vērsis

Jaunajā gadā pieaugs jūsu prasības pret brīvību. Jūs esat ietiepīgi un aizvērti, taču ir pienācis laiks ielaist cilvēkus savā dzīvē. 2018. gads ir gads, kad jūs nojauksiet neuzticības sienas pret citiem. Tas var attiekties gan pret draudzību, gan potenciālo otro pusīti. Jaunajā gadā jūs pārkāpsiet pāri savām bailēm ielaist citus cilvēkus dzīvē un spēsiet atvērties apkārtējiem.

Dvīņi

2018. gadā jūs atradīsiet partneri, kas paliks ar jums kopā līdz pat mūža galam. Jūs neciešat vientulību, jo tā jums liek justies viegli ievainojamiem un nepilnvērtīgiem. 2017. gads bija pārpildīts ar īslaicīgu attiecību vai gadījuma sakaru meklējumiem, lai šādi celtu savu pašapziņu un justos daudz labāk par sevi. Taču 2018. gads būs pilnīgi citādāks. Jums jaunajā gadā nebūs jāmeklē mīlestība. Jūs iemācīsieties mīlēt sevi un nejusties vientuļi. Tādēļ 2018. gads kļūs par gadu, kad jūs beidzot sāksiet mīlēt paši sevi.

Vēzis

Jūs gandrīz esat sasnieguši vietu, kur jūs dzīvē vēlētos atrasties. Viss dzīvē beidzot lēnām, pakāpeniski, bet nostabilizējas. Jūs mazliet iepauzējāt ar partnera meklēšanu, jo centāties izzināt paši sevi. Jūs ilgi un cītīgi strādājāt pie tā, lai kļūtu par cilvēku, kāds esat šodien. Tagad 2018. gads būs veltīts tam, lai meklētu cilvēku, kas šo visu spētu novērtēt. Jūs būsiet pārsteigti par to, ar ko satiksieties savā dzīves ceļā.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Leave a Comment