Uzziniet, kādai katastrofai atbilstat jūs. Interesantākais horoskops

Kad esat dusmīgs, kurai dabas katastrofai līdzināties visvairāk? Šis ir viens no pēdējā laika interesantākajiem horoskopiem. Turklāt tas ir diezgan precīzs.

Horoskopiem, tāpat kā sapņu lasīšanai un tulkošanai, ir ļoti sena vēsture, kas mērāma simtiem un pat tūkstošiem gadu ilgā vēsturē.
Horoskopi mēdz būt visdažādākie: Zodiaka, mīlestības, vēstures, ģimenes, bērnu, humoristiskie, ķīniešu, japāņu, ziedu un pat mitoloģiskie. Saraksts turpinās bezgalīgi, jo tas tik tiešām ir liels. Horoskopi spēj paredzēt uz noteiktu laiku jūsu nākotni, kā arī noteikt katras zīmes kopējās rakstura iezīmes.
Pateicoties noteiktām horoskopa zīmēm, ir iespējams noteikt arī to, kas katrs ir bijis savā iepriekšējā dzīvē. Saistībā ar tik neticamām lietām un prognozēm, horoskopi, tāpat kā astroloģija kopumā, vienmēr ir mūs vajājuši kā viduslaikos, tā arī mūsdienās.

Šobrīd mums ir zināms, ka zinātniskā astroloģija pēta, pārbauda, analizē un koordinē ne tikai daudzu zvaigžņu ietekmi mūsu un citās galaktikās, bet arī visas kosmiskās sistēmas ietekmi uz mūsu planētu.
Sieviešu dusmas ir patiesa dabas katastrofa un nevaldāma stihija – tas zināms ir visiem. Upurim iesakām šajā kataklizmā sagatavot rezerves skābekļa baloniņu, dzeramo ūdeni, kā arī pirmās palīdzības aptieciņu. Taču tas viss ir atkarīgs no tā, kāda kataklizma jūs sagaida.

Auns – ugunsgrēks

Auna tuviniekiem ir paveicies visvairāk. Viņiem dienu no dienas tiek atgādināts, kā nepieciešams uzvesties šīs zīmes pārstāvju klātbūtnē: “Nepieļaujiet gāzes noplūdi! Nesmēķējiet gultā! Regulāri pārbaudiet, vai elektrības vadi nav bojāti!” Taču ugunsgrēks bieži mēdz gadīties teju no zila gaisa. Auna dusmas uzliesmo acumirklī, turklāt parasti pat vismazāko nieku dēļ.

Tik tikko viss bija vislabākajā kārtībā, bet te pēkšņi uzjundīja uguns stabs, turklāt, ja nepaspēsiet liesmām uzmest pabiezāku vilnas segu, nebūs iespējams izvairīties no kārtīga ugunsgrēka. Viss, pie kā esat sūri un grūti strādājuši, var vienā mirklī pārvērsties par pelnu kaudzi. Tādēļ upuriem variants ir tikai viens – vai nu dzēst, tādā veidā iegūstot apdegumus, vai arī bēgt un ņemt vērā, ka atgriezties vairs nebūs kur. Izvēle ir jūsu rokās.

 

Lasi arī: Kāda katra zodiaka zīme ir pie stūres? Ar humora devu!

Vērsis – cunami

Galvenā cunami bēda ir tāda, ka tas uzrodas pēkšņi. Tik tikko vēl spīdēja saulīte, jūras piekraste bija mierīga un klusa, bet jau mirkli vēlāk – teju sekundes laikā – ūdens atkāpjas, ūdens dzelme atklājas, bet tad krastam pēkšņi virsū triecas desmitiem tonnu smaga ūdens.

Pats briesmīgākais ir tas, ka cunami nav iespējams paredzēt, jo katastrofas iemesli var būt daudzi – vētra vai zemestrīce, kas norisinās ūdens dzīlēs kaut kur tālu no krasta. Saprotat, kur mēs mēģinām jūs vest?

Ja sieviete nereaģē uz dažādām provokācijām, tad tas nenozīmē, ka iekšienē viņai nav kaut kas eksplodējis. Viņai ap to laiku jau iekšā nogranda kārtīga zemestrīce, kas uzjundīja milzīgu vilni uz krastu. Īsumā – kad upuris sapratīs, ka Vērsis ir novests līdz lūzuma punktam, no cunami slēpties būs jau par vēlu.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu par pārējām zīmēm

Leave a Comment