Uzlabojot klientu ērtības, Rīgas 24.pasta nodaļai turpmāk darbdienās pagarināts darbalaiks

Atbilstoši testa periodā novērotajam pasta pakalpojumu pieprasījumam un klientu paradumiem pieņemts lēmums pastāvīgi mainīt Rīgas 24.pasta nodaļas darbalaiku – turpmāk pasta pakalpojumus klienti darbdienās varēs saņemt stundu ilgāk, tādējādi nodrošinot sūtījumu ērtu saņemšanu strādājošajiem klientiem, bet sestdienas noteiktas par brīvdienām.

Lai izanalizētu pakalpojumu pieprasījumu un pieejamību, no 15.jūnija vairāk nekā mēnesi Rīgas 24.pasta nodaļa Brīvības gatvē 428 darbojās testa režīmā ar pagarinātu darbalaiku darbdienās. Pēc testa perioda beigām Latvijas Pasts pieņēmis lēmumu par nodaļas darbalaika pastāvīgām izmaiņām, tāpēc turpmāk darbdienās Rīgas 24.pasta nodaļa vienmēr strādās līdz plkst.20, līdz ar to sūtījumus ērti varēs saņemt arī strādājošie klienti, savukārt sestdienas tiek noteiktas par brīvdienām.

Tādējādi Rīgas 24.pasta nodaļa turpmāk katru darbdienu pirmdienās-piektdienās pakalpojumus klientiem sniegs no plkst.8 līdz pat 20.

Latvijas Pasts pēdējos divos gados aktīvi īsteno klientu ērtību un vides uzlabošanas projektus dažādās pasta nodaļās visā Latvijā.

Par VAS Latvijas Pasts

Latvijas Pasts nodrošina plašāko pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. Latvijas Pasts ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums, kurā strādā ap 3800 darbinieku. Uzņēmuma iekšzemes sūtījumu piegādes kvalitātes mērījumus veic viena no Latvijas vadošajām tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūrām Kantar TNS, savukārt pārrobežu sūtījumu piegādes kvalitātes kontroles mērījumi tiek nodrošināti Starptautiskās pasta korporācijas (International Post Corporation) ietvaros ar izpētes kompāniju Kantar TNS, Ipsos un Quotas starpniecību.

Leave a Comment