Top 5 mobilās lietotnes bērnu drošībai

3. Bērnu pārvadāšanai

Tiem vecākiem, kas ir gatavi un vēlas kooperēties ar citiem vecākiem viņu atvašu kopīgai pārvadāšanai, palīdzību sniegs lietotne GoKid. Tā dod iespēju vecākiem viegli, ērti un pārskatāmi vienoties, kurš varētu uzņemties vairāku bērnu aizvešanu, piemēram, no skolas uz bērniem kopīgu sporta nodarbību un pēc tam arī nogādāt katru uz savu mājvietu. Vēcākiem un bērniem, kuri būs pievienoti slēgtai grupai, būs iespēja pārlūkot bērnu aktivitāšu grafikus, lietotnes piedāvāto maršrutus bērnu izvadāšanai, kā arī savstarpēji sazināties. Lietotne ir pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmu tālruņiem.

4. Ģimenes aktivitāšu plāns

Ģimenes ikdiena ir piesātināta – darbs, skola, ārpusskolas nodarbības, iepirkšanās, pasākumi un citas aktivitātes. Lai visas ģimenes plāni būtu pārskatāmi vienkopus, noderēs lietotne FamilyWall. Tā dod iespēju visiem veidot kopīgu kalendāru, sinhronizējot to ar jau esošo Google kalendāru, lai vienuviet būtu iespējams pārlūkot aktuālo. Tāpat šeit iespējams veidot pienākumu un uzdevumu sarakstus, piemēram, iepirkumu sarakstu, ja bērnam jau tiek uzticēti ģimenei nepieciešamie pārtikas iepirkumi. Šeit arī iespējams veidot īpašus ģimenes foto albumus un uzzināt ģimenes locekļu atrašanās vietas. Lietotne ir pieejama gan Android, gan iOS operētājsistēmu tālruņiem.

5. Sabiedriskais transports

To rīdzinieku atvasēm, kas paši jau pārvietojas ar sabiedrisko transportu, labs palīgs būs Rīgas Satiksmes mobilā lietotne Satiksme Rīgā, kurā ir iespējams plānot individuālu maršrutu, lai tumšajos un aukstajos mācību gada vakaros nevajadzētu lieki uzkavēties sabiedriskā transporta pieturās. Lietotne ir pieejama lietošanai arī bezsaistē un ir bez maksas, tā ir saderīga gan Android, gan iOS operētājsistēmu tālruņiem.

Leave a Comment