Top 10 vietas Ventspilī, kuras apmeklēt lietainās dienās

Foto

Kad laika apstākļi pārsteidz ar vēja brāzmām vai lietus lāsēm, Ventspils Tūrisma informācijas centrs piedāvā iespēju ielūkoties vietās, ko iekļaut Ventspils apskates plānā tad, kad laikapstākļi nelutina un nav piemēroti pastaigām pilsētā. Apmeklējot Ventspili, padariet lietainu dienu par prieka pilnu piedzīvojumu!

1. Ventspils Ūdens piedzīvojumu parks ir vieta, kur valda mūžīgais prieks un vasara. Piemērota vieta atpūtai gan bērniem – atrakciju zonā ar baseinu un slīdrenēm, gan pieaugušajiem – SPA zonā, nomierinošas mūzikas pavadījumā, apmeklējot pirtis vai sāls istabu. /Lauku iela 5, Ventspils/ www.udensparks.lv

2. Livonijas ordeņa pils digitālā ekspozīcija “Dzīvā vēsture” sniedz iespēju ceļot caur gadsimtiem, gūstot ieskatu Ventspils vēstures nozīmīgākajos notikumos. Pilī regulāri apskatāmas arī dažādas izstādes. Šobrīd līdz 10. jūlijam apskatāma Ventspils mākslinieku vasaras darbu izstāde.

/Jāņa iela 17, Ventspils/ muzejs.ventspils.lv

3. Zinātnes un tehnoloģiju muzejs “Kurzemes Democentrs” apmeklējums būs aizraujošs gan bērniem, gan pieaugušajiem, jo apmeklējot eksponātus, katram ir iespēja pildīt interesantus uzdevumus un uzzināt daudz ko jaunu par klimata pārmaiņu iemesliem, sekām un risinājumiem.

/Ventspils augsto tehnoloģiju parks/ www.kurzemesdemocentrs.lv

4. Amatu mājā iespēja aplūkot senāko mācību klasi, darboties podnieku un audēju darbnīcās. Visu vasaru šeit apskatāma tekstilmozaīkas izstāde “Mans stāsts”.

/Skolas iela 3, Ventspils/ muzejs.ventspils.lv

Raksta turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment