Tamāra Globa nosauc horoskopa zīmes, kuras dzimušas ”laimes un veiksmes krekliņā”

Zvaigžņu eksperti ir apkopojuši zodiaka zīmes, kas atrod izeju no jebkuras situācijas un izkļūst no nelaimēm pat neparedzamākajos notikumos.

Šie cilvēki ir īsti veiksminieki, šķiet, ka viņus sargā sargeņģelis, viņiem vienmēr izdodas izvairīties no morāliem un materiāliem zaudējumiem.

Auns

Šīs zīmes pārstāvji visnegaidītākajā situācijā saglabā vēsu prātu un rīkojas saskaņā ar norādījumiem. Kritiskajos brīžos viņi ir mierīgi un nosvērti. Auns slimo reti, bet ja arī saslimt, tad ne uz ilgu laiku.

Lauva

Tie ir ļoti tālredzīgi cilvēki, kas spēj paredzēt jebkura notikuma gaitu. Dabiskā intuīcija palīdz Lauvai izvairīties no aizdomīgām personām un neiesaistīties apšaubāmās lietās.

Lasi vēl: Valdība akceptējusi: No 15. novembra cilvēkiem bez Covid-19 sertifikāta būs pieejams «pakalpojumu minimums» – lūk ko tas ietver!

Šīs zīmes pārstāvji veiksmīgi pielieto savas zināšanas un prasmes. Lauvas kritisku situāciju uztver kā spēka pārbaudi. Viņi cienīgi pārdzīvo grūtos un bīstamos dzīves mirkļus, pēc kuriem sāk dzīvi no nulles.

Skorpions

Zvaigznes šīs zīmes pārstāvjus apveltījušas ar mierīgumu un iekšēju spēku. Viņiem ir spēcīga enerģija, kuru viņi zina, kā virzīt pareizajā virzienā.

Tie, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, ir apveltīti ar dāvanu uzvarēt jebkurā strīdā. Ja kādā brīdī dzīve viņus neapmierina, tad viņi sāk visu no jauna.

COMMENTS

Leave a Comment