Tamāra Globa: Jaunā mēnesī 02.03.2022 būs izmaiņas likteņa līnijā 3 zodiaka zīmēm

Neuztveriet likteni kā kaut ko ārkārtīgi negatīvu vai neizbēgamu. Tā ir tikai nākotne, kas visu laiku mainās jūsu darbību vai apstākļu ietekmē. Horoskops pastāstīs, kā tieši izmainīsies liktenis Jaunā mēness fāzē 02.03.2022 Auniem, Jaunavām un Zivīm.

Auns

Jaunā mēness fāzē 2022. gada 2. martā liktenis var ievērojami izmainīties Auniem. Turklāt tas mainīsies uz labāku pusi. Var realizēt pašas drosmīgākās idejas, pakāpties pa karjeras kāpnēm īsā laika periodā un nodrošināt sev vērienīgu peļņas pieaugumu. Pamati tiks ielikti šajā dienā, ja ievērosiet vienu noteikumu – jūs pieņemsiet palīdzību.

Auni ir slaveni ar savu spītību un vēlmi visu darīt patstāvīgi. Bet Visums ir noskaņots jūs iemācīt sadarboties ar apkārtējiem, bet nevis skriet visiem pa priekšu. Ja gribat, lai jūsu dzīve kļūtu daudz spilgtāka, interesantāka un perspektīvāka, tad šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nepieciešams pieņemt palīdzību un sadarboties. Jūs ātri pielāgosieties un apjautīsiet visus plusus. Bet horoskops uzstāj uz to, lai jūs spertu pirmo soli, savādāk labvēlīgas pārmaiņas vienkārši nenotiks.

Lasi vēl: Mūžībā devies populārais padomju un kino aktieris: ”Viņš bija Tautas mākslinieks”

Jaunava

Astroloģiskā prognoze atgādina par to, ka Jaunavas parasti ne pārāk priecīgi attiecās pret pārmaiņām. Jūs vairāk tiecaties uz pastāvīgumu, stabilitāti un rutīnu, jo negribat sevi pakļaut liekam stresam un neskaidrībai. Tomēr jūsu liktenis var izmainīties Jaunā mēnesī 02.03.2022. Tas notiks neatkarīgi no tā, vai to gribat, vai nē. Bet no jums ir atkarīgs, cik šīs pārmaiņas būs veiksmīgas.

Pārmaiņas skars profesionālo sfēru, kur nomainīsies priekšniecība vai darba stils. Iespējams, radīsies problēmas. Astroloģiskā prognoze aicina jūs saglabāt dzelžainu mieru. Ja Jaunavas sakoncentrēsies, ātri adaptēsies un visu izdarīs kvalitatīvi, tad jūs uzreiz apsteigsiet apkārtējos un izcelsieties priekšniecības acīs, kas jūs paaugstinās amatā. Ja apjuksiet un kritīsiet panikā, tad kopā ar visiem paliksiet aiz borta.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment