Tā ir taisnība: ir uzņemtas fotogrāfijas ar smagi slimo aktrisi: ”Es neticu, ka tā ir viņa”

Pirms dažām dienām internets burtiski eksplodēja ar sensacionālu attēlu, kurā redzams, kā smagi slimā zvaigzne ēd automašīnas priekšējā sēdeklī līdzās savam vīram Pjotram Černišovam. Fani nopriecājās par jaunumiem un noticēja, ka viņu elks drīz atveseļosies.

Un tomēr ne visi krievi noticēja tam, ka publicētā fotogrāfija ir reāla. Viņi vērās pie eksperta no šovbiznesa pasaules, slavenā blogera Rustema Solnceva. Bet projekta “Māja 2” bijušais dalībnieks apliecināja, ka attēls patiešām ir īsts un neapstrādāts.

“Diemžēl, tā ir Zavorotņuka,” – Anastasiju atpazina šovmens.

Lasi vēl: Kliedza un sāka smakt: atklāta patiesība par mirušā scenārista pēdējiem vārdiem

Rustema balss tonis YouTube tiešraides laikā nebija iepriecinošs – viņš satraucies fotogrāfijā redzamās Zavorotņukas ārējā izskata dēļ. Gandrīz divus gadus aktrise slēpās no publikas.

Эксперт о фото машины с Заворотнюк: «Это она, и болезнь протекает как у  Жанны Фриске»: Яндекс.Новости

Internetā laiku pa laikam parādījās šokējošas liecības it kā no aktrises tuviem draugiem, kas stāstīja, ka Anastasija pārmainījusies līdz nepazīšanai. Tika baumots, ka komēdijseriāla “Mana mīļā aukle” zvaigzne zāļu lietošanas rezultātā ir pieņēmusies svarā un pēc ķīmijterapijas palikusi bez matiem. Tomēr šīs tenkas ne pie kā nav novedušas – zvaigznes pārstāvji atteicās sazināties ar presi.

Lūk, arī pati fotogrāfija – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment