Svarīgākā informācija par bērzu sulu: iegūstamais labums, ārstēšana, piemērotība barojošām mātēm

Svarīgo izsvērt, ka bērzu sulām dziedinošas īpašas saglabājas tikai tik ilgi, kamēr tās ir svaigas un neapstrādātas. Pēc termiskas apstrādes bioloģiski aktīvās vielas tiek izņemtas no apgrozības. Konservētajā produktā mikroelementi paliek, šādam produkta labvēlīga ietekme būs, tomēr ne dziedinoša.

Konservētu sulu var iztvaicēt ūdens vannā 600 ° C temperatūrā, noņemot 75% ūdens. Atlikušo sīrupu saliek sterilizētās burkās.

Bieži tiek uzdots jautāts, vai grūtniecības laikā un pēc tam ar krūti barojošas māmiņas var lietot uzturā bērza sulu. Tās nesatur alergēnus, un ārsti iesaka pat uzturā lietot šīs vielas. Dzēriens ir diurētisks līdzeklis, izvada ķermeņa šķidrumu, samazina tūsku. Tāpēc bērzu sulas noteikti var lietot grūtniecības laikā, lai mātes ķermenis saņemtu aizsardzību un barības vielas.

Dažas vienkāršas receptes sulas izmantošanai:

Anēmijas gadījumā – dzert 100 g sulas 3 reizes dienā

Nierakmeņu gadījumā – dzert glāzi 3 reizes dienā

Bronhīts tiek izārstēts, dzerot sulu ar medu

Bēru sulas izvada toksīnus un indes.

Lasi vēl: Pašas cietsirdīgākās un ļaunākās zodiaka pārstāves; Viņa neatkāpsies, kamēr Jūs netiksiet pilnībā iznīcināts

Kvass no bērza sulas tiek pagatavots stikla pudelē, pievienojot nedaudz rozīņu un 2 tējk. cukuru uz litru dzēriena. Cieši aizveriet pudeli, turiet to vēsā vietā. Dzērienu var lietot 2-3 mēnešus vai jau pēc dažām dienām.

COMMENTS

Leave a Comment